Tohtori Mark Trozzi

Apua C-19 "rokotteen" loukkaantuneille | Tärkeitä yksityiskohtia

Tunnustaminen, tukeminen ja hoitaminen. Jatkuva tutkimus ruiskeuhrien toipumisen tukemiseksi

Huolimatta kahden vuoden intensiivisestä sitoutumisesta tutkimukseen, julkiseen valistukseen ja aktivismiin, monia rakastettuja naisia, miehiä ja jopa lapsia on pakotettu ja heille on ruiskutettu vaarallisia geneettisiä cocktaileja. Huolimatta lukuisista todisteista, jotka osoittavat, että nämä injektiot aiheuttavat kuolemia ja haittoja, monet hallitukset ja instituutiot jatkavat Big Pharman, Gatesin ja Faucin kyytiä. Ne käyttävät porkkanaa, keppiä ja piittaamattomuutta ihmisoikeuksista sekä pakottaakseen injektioihin että vainotakseen eettisiä tutkijoita, lääkäreitä, toimittajia ja aktivisteja. Monissa paikoissa, kuten Kanadassa, ihmisiltä evätään pääsy eettisten lääkäreiden antamaan kovalääkehoitoon, koska rikollinen kovalääkeyritys on riistänyt näiltä lääkäreiltä heidän asemansa.

Monia ihmisiä on ruiskutettu. Monet ovat kuolleet. Monet ovat loukkaantuneet. Odotamme, että loukkaantumisia tulee vielä paljon lisää, sillä pitkäaikaiset myrkytysvaikutukset ovat lukuisat ja syvälliset (Yksi, Kaksi).

Tässä on poikkeuksellinen 6. kesäkuuta 2022 pidetty WCH:n yleiskokouksen kokous, jossa keskitytään auttamaan ihmisiä, jotka kärsivät covid-19-injektioiden haittavaikutuksista. Jaa tämä laajalti lääkäreiden ja vahingoittuneiden ihmisten kanssa. Meidän on lopetettava kieltäminen ja puututtava tähän massiiviseen kasvavaan terveyskriisiin. Se on paljon suurempi kuin covid koskaan oli.

Puhujat ja aikaleimat

James Wells

James Wells, on entinen Euroopan parlamentin jäsen, joka edustaa valaita. Hän kertoo tarinoita ruiskuvammautuneista ihmisistä, heidän kieltämisestään ja laiminlyönneistään. Hän ja Yhdistyneen kuningaskunnan CV-perhe ovat tuottaneet "Kirje kansanedustajalle" -dokumentti ja tukea Sir Christopher Chope MP:n rokotevahinkoja koskeva lakiesitys joka on menossa Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin läpi. Ne pyrkivät lopettamaan kieltämisen ja tukemaan monia loukkaantuneita ihmisiä. James alkaa osoitteessa 11:55.

James Wells

Tohtori Richard Urso on yksi maailman johtavista Covid-19-hoidon johtavista asiantuntijoista. Covid-kriisi on siirtynyt pelkän Covid-19-taudin vähenemisestä rikollisesti pakotettujen injektioiden vakavampiin vaikutuksiin. Tohtori Urso ja hänen tiiminsä ovat nyt etulinjassa hoitamassa covid-"rokotteen" vahingoittamia. Tohtori Urso aloittaa 46:10.

Tohtori Pierre Kory

Tohtori Pierre Koryon myös maailman johtava covid-19-taudin hoidon asiantuntija, ja hänen ryhmänsä huomio keskittyy nyt injektionantokampanjoiden monien uhrien hoitamiseen. Tohtori Kory on mukana FLCCC Alliance -järjestön perustajan kanssa, Tohtori Paul Marik. He jakavat kehittyviä menetelmiä, joita käytetään auttamaan "rokotteella" vammautuneita ihmisiä. Nykyinen FLCCC:n neuvot loukkaantuneiden hoitoon löytyvät täältä.. Tohtori Kory aloittaa osoitteessa 1:09:20.

Levittäkää sanaa

Tohtori Mark Trozzi

Jaa tämä materiaali lääkäreille, terveydenhuollon työntekijöille ja loukkaantuneille henkilöille. Meidän on lopetettava kieltäminen, tunnustettava haasteet ja tultava avuksi massiiviselle ja kasvavalle injektiovammoja saaneiden miesten, naisten, poikien ja tyttöjen aallolle.

Maailman terveysneuvostossa keskitymme edelleen auttamaan ihmisiä, jotka ovat kärsineet covid-19-"rokotteiden" aiheuttamista vahingoista. Huomenna 13. kesäkuuta 2022 pidettävässä yleiskokouksessa sukelletaan syvemmälle tähän aiheeseen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan klo 2PM DST (Toronto)..

Käyttäkää ja jakakaa niitä monia resursseja, joita eettiset asiantuntijat ovat laatineet Maailman terveysneuvosto jatkossakin luoda tuotteita, jotka todella palvelevat ihmiskuntaa ja pyrkimyksiämme terveyteen ja onnellisuuteen.

Sekä WCH että Trozzi-tiimi arvostavat suuresti tekojanne, rukouksianne ja tukeanne.

Kiitos ja siunausta,

MT

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi