Tohtori Mark Trozzi

Musiikillinen inspiraatio | Suojele lapsia | Liity tiimiin!

Take Action Canada ja ystävät kaikkialla.

Tässä on inspiroiva musiikkivideo "Five Times August" -yhtyeestä, joka muistuttaa meitä välillämme olevasta rakkaudesta, siitä, miksi taistelemme, ja siitä, että lapsia on suojeltava kipeästi ja intohimoisesti.

Älkäämme olko sivustakatsojia tällä kriittisellä hetkellä historiassa.

Kiitos monille ystävilleni Take Action Canadassa siitä, että he kertoivat tästä äskettäisessä kokouksessamme, ja kaikesta Take Action Canadan tiimin kovasta työstä kanadalaisten suojelemiseksi ja informoimiseksi ja samalla työskentelystä todellisen terveydenhuollon ja oikeudenmukaisuuden palauttamiseksi maahamme.  

Toivottavasti tämä video lämmittää sydäntänne ja innostaa teitä osallistumaan lasten pelastamiseen ja ihmisoikeuksien ja oikeusvaltioperiaatteen kunnioittamisen palauttamiseen. Älkäämme olko sivustakatsojia tällä kriittisellä hetkellä historiassa. Työ on suuri ja työntekijöitä on vähän. Kaikki, mitä meillä on ja mitä rakastamme, on vaakalaudalla.

Liity Davidin tiimiin

Take Action CanadaLiity Daavidin seuraan taistelussa Goljatia vastaan. Liity Take Action Canadaan tai johonkin totuus- ja vapausjärjestöön missä tahansa oletkin. Saat jaloja ystäviä ja olet aktiivisesti historian oikealla puolella. Kaikki on vaakalaudalla, ja kaikki on voitettavissa.

Kanadan laajuinen tukilinjamme soittaa: 1-800-936-9003

Ystävillemme kaikkialla maailmassa on olemassa oma järjestö, joka on juuri sinua varten omassa maassasi. Täältä löydät oikean Maailman terveysneuvoston jäsenjärjestön maassasi. https://worldcouncilforhealth.org/about/#coalition-partners

Olemme edelleen täysin sitoutuneita ja työskentelemme totuus- ja oikeusliikkeen edistämiseksi monilla rintamilla, näkyvillä ja näkymättömillä. Olen uhrannut tulojani nyt puolitoista vuotta, jotta voin sitoutua täysin kriittiseen totuus- ja vapausliikkeeseen, Tarvitsen ja arvostan tukeanne

Kiitos,

Mark Trozzi MD

Lapset olisi vapautettava, eikä heille saisi koskaan pistää covidia.. Tässä on runsaasti tietoa covidista ja lapsista. Tieto on valtaa. Kiitos opiskelusta ja jakamisesta.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi