Miten Covid-"rokotteet" lamauttavat immuunijärjestelmän | Osa 5

Postiiviset HIV-AIDS-testit, "rokotteen" aiheuttama hankitun immuniteetin puutosoireyhtymä ja äärimmäinen alttius syövälle.

Kuvaus

Tässä sarjan viidennessä ja viimeisessä osassa tohtori Trozzi selittää, miten covid-"rokotteet" aiheuttavat positiivisia HIV-AIDS-tuloksia joillakin ihmisillä, mutta hälyttävämpää on se, että ne aiheuttavat syviä immuunijärjestelmän vaurioita. Tämä synnyttää tartuntatautien tsunamin ja jättää uhrin paljon alttiimmaksi syövälle ja kuolemalle.

Erityiskiitokset Iron Willille ja Strong and Free Kanadalle tämän sarjan mahdollistamisesta. Ole hyvä ja lähetä käy heidän verkkosivuillaan lisää loistavaa riippumatonta journalismia, ja tilaa heidän Rumble-kanavansa.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: . Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

1 kommentti

  1. Tohtori Trozzi, kiitos paljon videosta, opin paljon, sillä oppimisprosessi helpottui videografiikan avulla. Minulla on kuitenkin kysymys. Sanotte (parissa jaksossa), että synnynnäinen immuunijärjestelmä pystyy tunnistamaan ei-inhimillisiä asioita, mutta tarkoitatteko ei-inhimillisiä asioita *tai* ei-itseä? Jos sillä on väliä ja immuunijärjestelmä tunnistaa ei-itseä, tutkiiko ja erottaako se sitten tarkemmin ei-ihmisen (eli hiukkaset vaikkapa grafeenista, metalleista tai jostain muusta vieraasta materiaalista, joka ei ole ihmisen materiaalia) vs. ei-itseä, joka voi olla ihmisen mutta ei itsensä DNA:ta/tunnistettua materiaalia? olin vain utelias. jos erottautumista tapahtuu, mitä tapahtuu vieraalle ei-itseä-materiaalille, joka ei ole ihmisen - miten keho säteilyttää sen, jos sitä ei voida hajottaa? (siinä tapauksessa, että siellä oli jotain vierasta, joka ei edes kuuluisi lääkkeisiin...ihan kuin sellaista ikinä tapahtuisi, eikö!!!) paljon kiitoksia.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi