Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Miten Covid-"rokotteet" lamauttavat immuunijärjestelmän | Osa 5

Postiiviset HIV-AIDS-testit, "rokotteen" aiheuttama hankitun immuniteetin puutosoireyhtymä ja äärimmäinen alttius syövälle.

Kuvaus

Tässä sarjan viidennessä ja viimeisessä osassa tohtori Trozzi selittää, miten covid-"rokotteet" aiheuttavat positiivisia HIV-AIDS-tuloksia joillakin ihmisillä, mutta hälyttävämpää on se, että ne aiheuttavat syviä immuunijärjestelmän vaurioita. Tämä synnyttää tartuntatautien tsunamin ja jättää uhrin paljon alttiimmaksi syövälle ja kuolemalle.

Erityiskiitokset Iron Willille ja Strong and Free Kanadalle tämän sarjan mahdollistamisesta. Ole hyvä ja lähetä käy heidän verkkosivuillaan lisää loistavaa riippumatonta journalismia, ja tilaa heidän Rumble-kanavansa.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi