Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

"Rokotteen" vahinkoelokuva | Petetty, vahingoitettu ja huomiotta jätetty

He tekivät sen, mitä heille sanottiin oikeaksi, mutta nyt, kun he ovat loukkaantuneet ja heidät jätetään huomiotta.

"Yhdistyneen kuningaskunnan ansioluetteloperhe: UK CV Family: A Letter to my MP' on elokuva, joka dokumentoi rokotevammautuneiden tukiryhmän UK CV Family jäsenten tarinoita.

Lääkeyrityksille annettiin oikeudellinen korvausvelvollisuus, mikä tarkoittaa, että vahingon kärsineet eivät voi nostaa korvausvaatimuksia. Hallitus maksoi rokotteiden hankkimisesta miljardeja ja lisäksi miljardeja mediakampanjoihin, joilla pyrittiin varmistamaan, että rokotteet otetaan laajasti käyttöön. Lääkeyritykset saivat tämän seurauksena miljardien voittoja.

Tästä huolimatta kansanedustajat ja lääkeyhtiöt jättävät huomiotta loukkaantuneet. Toukokuuhun 2022 mennessä Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ei ole suorittanut yhtään maksua asianomaisten tukemiseksi. Silti jotkut joutuvat menettämään kaiken, koska he eivät voi enää työskennellä.

Elokuva tukee kansanedustaja Sir Christopher Chopea ja hänen Rokotevahinkoja koskeva lakiesitys joka on menossa Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin läpi. Lakiehdotuksessa vaaditaan riippumatonta tutkimusta rokotevahinkojen laajuudesta Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja nykyisen maksujärjestelmän kehittämisestä, sillä se ei sovellu tarkoitukseensa.

Toivomme, että tämä innostaa samanlaisiin toimiin kaikkialla maailmassa, myös Kanadassa, jossa hyviä ihmisiä on vahingoitettu ja jätetty avuttomiksi. Lue lisää, löydä resursseja "rokotteen" vahingoittamille henkilöille ja tue kampanjaa UK CV Family täällä.

Meidät kaikki kutsutaan James Wellsin seuraan tämän elokuvan live-esitykseen torstaina 9. kesäkuuta 2022 kautta. Maailman terveysneuvoston uutishuone.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi