Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Ryan Cole | Lipidi-nanohiukkanen + geeni on ydinpommi

Poikkeuksellinen tohtori Ryan Colen haastattelu

Tässä on poikkeuksellinen, totuuden täyttämä 20 minuutin haastattelu tohtori Ryan Colen kanssa, joka on kirjoittanut Kirkas valo Uutiset. Covid-injektioista ei ole hyötyä. Ne ovat erittäin vaarallisia, ja monet ihmiset kuolevat tai loukkaantuvat, ja lisää on tulossa. Injektioita antavat rikollisesti jotkut maailman häikäilemättömimmistä ja epäluotettavimmista ihmisistä.

Rehellisten lääkäreiden vainoaminen, vapautta rakastavien rekkakuskien pidättäminen ja totuudenpuhujien sensurointi eivät muuta tosiasioita. Koivunsalpaajainjektiokampanjat ovat väkivaltarikoksia. Tohtori Cole on yksi maailman asiantuntevimmista lääkäreistä tässä asiassa. Hän tekee hyvää työtä selittäessään ajantasaista tiedettä meille kaikille ymmärrettävillä termeillä.

Kiitos Bright Light News

Tässä on lyhyt artikkeli koskien lainausta (vasemmalla), johon viitataan Dr. Cole Bright Light Newsin haastattelussa. Käy osoitteessa Kirkas Light Uutiset poikkeuksellinen todellinen journalismi, ja tukea heidän urheaa sitoutumistaan totuuden selvittämiseen ja ihmishenkien pelastamiseen..

Ontarion lääkäreiden ja kirurgien kollegio hyökkää minua vastaan yhä kiivaasti sen vuoksi, että olen kertonut teille totuuden, pelastanut ihmishenkiä ja häirinnyt rikollista covid-yritystä. Olemme edelleen täysin sitoutuneita ja työskentelemme kovidien totuus- ja oikeusliikkeen edistämiseksi monilla rintamilla, näkyvillä ja näkymättömillä. Uhraamalla urani ja tuloni tarvitsen ja arvostan tukeanne: https://drtrozzi.org/donate/ 

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi