Tohtori Ryan Cole | Lipidi-nanohiukkanen + geeni on ydinpommi

Poikkeuksellinen tohtori Ryan Colen haastattelu

Tässä on poikkeuksellinen, totuuden täyttämä 20 minuutin haastattelu tohtori Ryan Colen kanssa, joka on kirjoittanut Kirkas valo Uutiset. Covid-injektioista ei ole hyötyä. Ne ovat erittäin vaarallisia, ja monet ihmiset kuolevat tai loukkaantuvat, ja lisää on tulossa. Injektioita antavat rikollisesti jotkut maailman häikäilemättömimmistä ja epäluotettavimmista ihmisistä.

Rehellisten lääkäreiden vainoaminen, vapautta rakastavien rekkakuskien pidättäminen ja totuudenpuhujien sensurointi eivät muuta tosiasioita. Koivunsalpaajainjektiokampanjat ovat väkivaltarikoksia. Tohtori Cole on yksi maailman asiantuntevimmista lääkäreistä tässä asiassa. Hän tekee hyvää työtä selittäessään ajantasaista tiedettä meille kaikille ymmärrettävillä termeillä.

Kiitos Bright Light News

Tässä on lyhyt artikkeli koskien lainausta (vasemmalla), johon viitataan Dr. Cole Bright Light Newsin haastattelussa. Käy osoitteessa Kirkas Light Uutiset poikkeuksellinen todellinen journalismi, ja tukea heidän urheaa sitoutumistaan totuuden selvittämiseen ja ihmishenkien pelastamiseen..

Ontarion lääkäreiden ja kirurgien kollegio hyökkää minua vastaan yhä kiivaasti sen vuoksi, että olen kertonut teille totuuden, pelastanut ihmishenkiä ja häirinnyt rikollista covid-yritystä. Olemme edelleen täysin sitoutuneita ja työskentelemme kovidien totuus- ja oikeusliikkeen edistämiseksi monilla rintamilla, näkyvillä ja näkymättömillä. Uhraamalla urani ja tuloni tarvitsen ja arvostan tukeanne: https://drtrozzi.org/donate/ 

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi