Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Ryan Cole | Lipidi-nanohiukkanen + geeni on ydinpommi

Poikkeuksellinen tohtori Ryan Colen haastattelu

Tässä on poikkeuksellinen, totuuden täyttämä 20 minuutin haastattelu tohtori Ryan Colen kanssa, joka on kirjoittanut Kirkas valo Uutiset. Covid-injektioista ei ole hyötyä. Ne ovat erittäin vaarallisia, ja monet ihmiset kuolevat tai loukkaantuvat, ja lisää on tulossa. Injektioita antavat rikollisesti jotkut maailman häikäilemättömimmistä ja epäluotettavimmista ihmisistä.

Rehellisten lääkäreiden vainoaminen, vapautta rakastavien rekkakuskien pidättäminen ja totuudenpuhujien sensurointi eivät muuta tosiasioita. Koivunsalpaajainjektiokampanjat ovat väkivaltarikoksia. Tohtori Cole on yksi maailman asiantuntevimmista lääkäreistä tässä asiassa. Hän tekee hyvää työtä selittäessään ajantasaista tiedettä meille kaikille ymmärrettävillä termeillä.

Kiitos Bright Light News

Tässä on lyhyt artikkeli koskien lainausta (vasemmalla), johon viitataan Dr. Cole Bright Light Newsin haastattelussa. Käy osoitteessa Kirkas Light Uutiset poikkeuksellinen todellinen journalismi, ja tukea heidän urheaa sitoutumistaan totuuden selvittämiseen ja ihmishenkien pelastamiseen..

Ontarion lääkäreiden ja kirurgien kollegio hyökkää minua vastaan yhä kiivaasti sen vuoksi, että olen kertonut teille totuuden, pelastanut ihmishenkiä ja häirinnyt rikollista covid-yritystä. Olemme edelleen täysin sitoutuneita ja työskentelemme kovidien totuus- ja oikeusliikkeen edistämiseksi monilla rintamilla, näkyvillä ja näkymättömillä. Uhraamalla urani ja tuloni tarvitsen ja arvostan tukeanne: https://drtrozzi.org/donate/ 

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi