Kanadan tohtori Shoemaker selittää Covidin totuudet selkeästi

Ivermektiini toimii, mutta se on kielletty; "rokotteet" eivät toimi, mutta ne on pakotettu.

Tohtori Shoemaker on tehnyt kotiläksynsä. Hän on erittäin hyvin perillä covidista ja pakotetuista injektioista. Hän on selkeä ja helposti ymmärrettävä. Uskon, että tämä lyhyt haastattelu voi auttaa hyviä ihmisiä, jotka ovat hämmentyneitä covidista ja injektioista.

Hän esittelee myös joitakin merkittäviä päivityksiä niille, jotka ovat jo hyvin perehtyneet aiheeseen. Näihin kuuluu, että ensimmäiset 10-14-vuotiaat lapset, joita Yhdistyneessä kuningaskunnassa ruiskutettiin, saivat 52 kertaa suuremman kuolemantapauksen kuin ruiskuttamattomat ikätoverinsa! Tämä on tietoa, joka haudattiin, kun pistoksia jatkettiin lapsille.

Meille on kunnia auttaa saamaan tohtori Shoemakerin viesti ihmisten tietoon, ja kiitämme häntä hänen rohkeudestaan ja rehellisyydestään.

Kiitos Laura Lynn Tyler Thompson tämän tohtori Shoemakerin haastattelun toimittamisesta.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi