Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori David Martin | Covid Terrorismi, murha ja kiskonnantapainen liiketoiminta

Wuhanin WIV1-viruksen piikkiproteiinin aseellistamisesta on paperitietoa. Covid-yritys on tapaus harkitusta joukkomurhasta. Trudeau on vahvasti mukana.

Maailmanlaajuinen immateriaalioikeuksien asiantuntija Tohtori David Martin on koonnut ylivoimainen todistusaineisto rikoksista, jotka liittyvät Wuhanin viruksen luomiseen ja levittämiseen sekä covid-biovirusinjektioiden luomiseen ja pakkokeinoinjektion antamiseen.

Hän johtaa myös tehokkaita toimia Yhdysvaltain tuomioistuimissa, kuten Yhdysvaltain tuomioistuimessa tuomioistuimen voitto, joka lopetti "maskimandaatit" Floridan lentoyhtiöissä.... Utahissa jätetty hakemus pakkopistoksia vastaanja vireillä olevat rikossyytteet.

Voimme ryhtyä toimiin, seurata ja tukea hänen työtään osoitteessa Syyttäkää nyt.

Tohtori Martin näyttää tietä ja kannustaa meitä keskittämään kaikki ponnistuksemme "suoraan niiden terroristien rikosoikeudelliseen syytteeseenpanoon, jotka ovat nyt auttaneet ja tukeneet miljoonien ihmisten murhaa".

Tämä koskee myös Trudeauta ja muita kanadalaisia instituutioita ja henkilöitä. Tohtori Martin toteaa: "Jokainen lainvalvontaviranomainen, joka tekee jotain Trudeaun tueksi, on avunantaja Kanadan hallituksen rikollisille teoille, Brittiläisen Kolumbian yliopiston rikollisille teoille ja rikolliset teot Acuitas, Alcanna ja sen periaatteet Thomas Madden ja Pieter Cullis

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi