Tohtori David Martin | Covid Terrorismi, murha ja kiskonnantapainen liiketoiminta

Wuhanin WIV1-viruksen piikkiproteiinin aseellistamisesta on paperitietoa. Covid-yritys on tapaus harkitusta joukkomurhasta. Trudeau on vahvasti mukana.

Maailmanlaajuinen immateriaalioikeuksien asiantuntija Tohtori David Martin on koonnut ylivoimainen todistusaineisto rikoksista, jotka liittyvät Wuhanin viruksen luomiseen ja levittämiseen sekä covid-biovirusinjektioiden luomiseen ja pakkokeinoinjektion antamiseen.

Hän johtaa myös tehokkaita toimia Yhdysvaltain tuomioistuimissa, kuten Yhdysvaltain tuomioistuimessa tuomioistuimen voitto, joka lopetti "maskimandaatit" Floridan lentoyhtiöissä.... Utahissa jätetty hakemus pakkopistoksia vastaanja vireillä olevat rikossyytteet.

Voimme ryhtyä toimiin, seurata ja tukea hänen työtään osoitteessa Syyttäkää nyt.

Tohtori Martin näyttää tietä ja kannustaa meitä keskittämään kaikki ponnistuksemme "suoraan niiden terroristien rikosoikeudelliseen syytteeseenpanoon, jotka ovat nyt auttaneet ja tukeneet miljoonien ihmisten murhaa".

Tämä koskee myös Trudeauta ja muita kanadalaisia instituutioita ja henkilöitä. Tohtori Martin toteaa: "Jokainen lainvalvontaviranomainen, joka tekee jotain Trudeaun tueksi, on avunantaja Kanadan hallituksen rikollisille teoille, Brittiläisen Kolumbian yliopiston rikollisille teoille ja rikolliset teot Acuitas, Alcanna ja sen periaatteet Thomas Madden ja Pieter Cullis

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: . Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi