Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tiede kuuluu kansalle

Mukana Del Bigtree, De Tess Lawrie, Shabnam Palessa Mohamed.

Tässä on ensimmäiset julkaisut poikkeuksellisesta materiaalista, joka on peräisin Maailman terveysneuvosto's Better Way -konferenssi, jonka pidimme Bathin historiallisessa kaupungissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa. viime viikonloppuna 20.-22. toukokuuta.

Aluksi seremoniamestarin lyhyt ja innostava johdanto konferenssiin. Del Bigtree ja WCH:n perustaja tohtori Tess Lawrie.

Tiede kuuluu kansalle - Shabnam Palessa Mohamed.

Toiseksi tässä on erinomainen johdantoesitys Better Way -konferenssin ensimmäiseen seitsemästä osiosta, jonka otsikkona oli "Reclaiming Science Together". Shabnam Palesa Mohamed, WCH:n johtoryhmän jäsen, toimittaja ja aktivisti, paljastaa, miten "tiede", johon ihmisten käsketään luottaa, ei ole tiedettä, vaan pikemminkin tieteen idean väärinkäyttöä massojen manipuloimiseksi, vahingoittamiseksi ja tappamiseksi samalla kun tehdään valtavia voittoja. Sitä vastoin todellinen tiede ei ole dogmaattista. Tieteen kyseenalaistaminen on se, miten tiede toimii.

Tapahtuman kattavuus Bright Light News

Yksi Kanadan parhaista reaalitoimittajista Gord Parks, Bright Light Uutiset konferenssissa. Tässä on hänen ensimmäinen artikkelinsa ja kuvia tapahtumasta. Gord oli hyvin kiireinen haastatellessaan monia maailman asiantuntijoita, joten voimme odottaa lisää upeaa Better Way -materiaalia Bright Light Newsilta.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi