Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Miten Covid-"rokotteet" rampauttavat immuunijärjestelmän | Osa 3 of 5

Vasta-aineesta riippuva tehostuminen

Tietoa tästä videosta

Tässä on kolmas viidestä lyhyestä videosta, joissa selitetään, miten pakotetut covidi-injektiot vahingoittavat uhrien immuunijärjestelmää ja tekevät heistä alttiimpia koronaviruksille ja muille infektioille sekä syövälle. Tieto on valtaa. Tässä kolmannessa videossa selitän vasta-aineista riippuvaisen vahvistumisen: prosessin, jossa vasta-aineet, joita tuotetaan vastauksena covid-injektioihin, paradoksaalisesti vahvistavat koronaviruksia aiheuttamaan vakavampia infektioita ja korkeampaa kuolleisuutta.

Kiitos Rautainen tahto ja vahva ja vapaa Kanada kumppanuudesta tämän 5-osaisen sarjan tuottamiseksi.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi