Kaksi norsua, jotka he haluavat meidän jättävän huomiotta | Dr. Rob Verkerk PhD

Tohtori Rob Verkerk PhD:ltä ja ANH Internationalilta hienoja oivalluksia koskemattomuudesta, sairauksista ja terveydestä alle 7 minuutissa.

Kiitos tohtori Rob Verkerk ja ANH Internationalin tiimi. Tässä lyhyessä videossa seurataan sairauksia koskevan ajattelun historiaa kauan sitten alkaneesta ajasta nykypäivään. Se paljastaa petokset, jotka ovat olleet perustana monille vaarallisille nykykäytännöille, ja tarjoaa rehellisiä yksinkertaisia oivalluksia, joiden avulla voi saavuttaa suuren terveyden välttäen sairauksia, ja kaikki tämä alle 7 minuutissa.

Robert Verkerk BSc MSc DIC PhD FACN

Alliance for Natural Health -järjestön perustaja, toimitusjohtaja ja tieteellinen johtaja.

Yli kolmen vuosikymmenen ajan Rob Verkerk on luonut läheisen suhteen tieteen ja lain, akateemisen maailman ja teollisuuden, hallituksen ja kansalaisten - ja ei vähiten ihmiskunnan sisäisen ja ulkoisen ympäristön - välisiin jännitteisiin. Hän on suorittanut maisterin ja tohtorin tutkinnot Imperial College Londonissa, jossa hän työskenteli myös postdoc-tutkijana seitsemän vuotta.

Vuonna 2002 tohtori Verkerk perusti kansainvälisen Alliance for Natural Health International -järjestön (ANH-Intl) ja on siitä lähtien toiminut sen toimeenpanevana ja tieteellisenä johtajana. Hän on johtanut oikeustoimia luonnonmukaista terveyttä koskevan oikeuden suojelemiseksi ja kampanjoinut juomaveden fluorausta ja muuntogeenisiä viljelykasveja vastaan. Hän on myös vaikuttanut keskeisesti siihen, että valtion viranomaisten elintarvikkeisiin ja luontaistuotteisiin soveltaman klassisen riskianalyysin rajoitukset on paljastettu, ja hän on tunnustettu edelläkävijä uusien, tieteellisesti järkevien riski- ja hyötyanalyysimenetelmien kehittämisessä. Hän on myös ANH-USA:n tieteellinen johtaja.

Verkerk on julkaissut noin 60 artikkelia tieteellisissä lehdissä ja konferenssijulkaisuissa, ja hän osallistuu säännöllisesti lehtien ja muiden tiedotusvälineiden julkaisemiseen. Hän on ansioitunut ja innostava puhuja ja tiedottaja monista kestävään kehitykseen liittyvistä kysymyksistä terveydenhuollossa, maataloudessa, elintarvikkeiden laadussa ja niihin liittyvillä aloilla.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi