Tohtori Mark Trozzi

WHO:n pysäyttäminen ja paremman tulevaisuuden rakentaminen

Tohtori Tess Lawrie ja tohtori Mark Trozzi Bright Light Newsissa

Dr. Robert W. Malone, virologist [from German Wikipedia, version in ...
Tohtori Robert Malone

Tohtori Robert Malone kuvaili hiljattain tohtori Tess Lawriea seuraavasti. "COVIDin sankari, jolla on voimakas visio". Hän selvitti "Tessissä tekee minuun eniten vaikutuksen hänen pettämätön positiivisuutensa pimeyden edessä. Hän on juoksuhaudoissa meidän muiden kanssa, verisenä ja mustelmilla, mutta hän on myös yksi niistä, jotka hymyilevät ja osoittavat kohti aamunkoittoa. Tarvitsemme Tessin kaltaisia ihmisiä muistuttamaan meitä siitä, että emme ole vain taistelijoita, vaan tulevaisuuden arkkitehtejä."

Minulle on suuri kunnia työskennellä Tohtori Lawrie ohjausryhmässä Maailman terveysneuvosto, voittoa tavoittelematon järjestö, joka tarjoaa vahvaa maailmanlaajuista koordinointia eettisen tieteen ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi yhteiskuntiimme.

Kuten tohtori Lawrie, tämä Kirkas valo Uutiset Haastattelujen saldot: WHO:n valtavien ja kasvavien uhkien kova ja realistinen tarkastelu meitä kaikkia kohtaan; paremmat suunnitelmat ja visiot tulevaisuuttamme varten.

Miten toimia:

The 30 Best Industries in Tech If You Want to Exit Right Now

Mitä meillä on vastassamme

WHO:n osalta meillä on tulossa lisää uutisia ja toimia tulevina päivinä. Pandemiaan varautumista koskevan sopimuksen lisäksi (lisätietoja on osoitteessa: Yksi, kaksi, kolme, neljä), jonka pysäyttämiseksi olemme jo työskennelleet kanssanne, WHO on hiljaa edistänyt toista nopeammin etenevää tietä kohti pysyvää maailmanlaajuista diktatuuria. Tämä on Kansainvälisiä terveyssääntöjä koskevat muutokset, josta äänestetään Genevessä 12 päivän kuluessa (22.-26. toukokuuta) vain yhden tai kahden henkilön "edustamana" kustakin 194 maasta. IHR:n muutoksilla pyritään lopettamaan kansallinen itsemääräämisoikeus ja antamaan WHO:lle pysyvät diktatoriset valtuudet sen pääjohtajan, tohtori Tedrosin, korruptoituneen vallan alla. Työskentelemme WHO:n äskettäin paljastuneen IHR:n muutossuunnitelman parissa, joka on hyökkäys vapauttamme vastaan. Odottakaa lisätietoja ja toimintasuunnitelmia tulevina päivinä.

Mitä tehdä

Kannustan tänään kaikkia ihmisiä ympäri maailmaa olemaan välittömästi yhteydessä liittovaltion hallituksen edustajiinne. Kanadalaiset löytävät kansanedustajamme täällä. Viestimme on selkeä. WHO:hon ei voi luottaa. Vaadimme WHO:n välitöntä lopettamista, sen rahoituksen lakkauttamista ja sen tutkimista.

Return of Parliament dominated by debates of yesteryearOhjeistakaa virkamiehiämme vastustamaan tiukasti WHO:n pandemiavalmiussopimusta sekä WHO:n takaportin kautta tapahtuvaa vallankäyttöä, joka on erittäin vireillä olevien IHR:n tarkistusten muodossa. Kaikkien valistuneiden ja eettisten poliitikkojen on vastustettava WHO:ta voimakkaasti.

Ihmiset kaikkialla, vaatikaa kiihkeästi WHO:n rahoituksen lakkauttamista, poistumista, tutkimista ja syytteeseenpanoa. Elämämme riippuu tästä.

Ehdotan vilpittömästi, että ilmoitamme näille poliitikoille, että seuraamme tilannetta ja että kaikki toimet, joilla tuetaan WHO:ta, heidän niin sanottua "sopimustaan" tai IHR:n tarkistuksia, ovat väkivaltainen hyökkäys meitä itseämme, perheitämme, lapsiamme ja jälkeläisiämme vastaan. Nyt riittää, noustaan polviltamme ja lopetetaan WHO.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi