Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Marco Albertazi | Yhteenveto Costa Rican näkemyksestä

Costa Rican uusi presidentti Rodrigo Chaves lopettaa hallitustenväliset toimeksiannot.

Rikollisten covidien agenda on ollut hyvin samankaltainen kaikkialla maailmassa. Tämä kuvastaa väärinkäytön agendan keskitettyä suunnittelua.

Liike terveyden ja vapauden puolesta on Costa Rican kansalaisista ja asiantuntijoista koostuva ryhmä, johon kuuluu muun muassa lääkäreitä, tiedemiehiä, farmaseutteja, kansanterveysasiantuntijoita, lakimiehiä, sairaanhoitajia ja psykologeja. Espanjaksi järjestön nimi on El Movimiento por la Salud la Libertad (Terveysliike ja vapausliike).

He puolustavat costaricalaisten elämää, terveyttä, oikeuksia ja vapauksia ja vastustavat samalla väärinkäytöksiä, rajoituksia ja hallituksen määräämiä toimia. Osittain heidän hyvän työnsä ansiosta Costa Rivoi kansa on valinnut uuden presidentin Rodrigo Chavesin.joka ei WEF:n sätkynukke. Chaves poisti välittömästi suukapulamääräykset ja lopetti pakkoruiskutukset. Kiitos presidentti Chaves!

El presidente Rodrigo Chaves elimina la obligatoriedad de la vacuna y ...
Rodrigo Chaves Costa Rican presidentti

El Movimiento por La Salud La Liberdad on Maailman terveysneuvoston jäsenjärjestö. Tässä on perustajajäsen Marco Albertazin 11. huhtikuuta 2022 pitämä esitys WCH:n yleiskokoukselle.

"Mikä loistava yhteenveto siitä, miten hallitukset ovat järjestelmällisesti vahingoittaneet terveyttä ja hyvinvointia... ihmisten elämää ympäri maailmaa - kiitos Marco. Autamme sinua muistuttamaan heitä siitä, että 'Terveet kansalaiset ovat kansakunnan suurin voimavara.' (Winston Churchill) ja vaatia takaisin terveytemme, oikeutemme ja vapautemme." - Tohtori Tess Lawrie WCH:n perustajajäsen ja ohjausryhmän jäsen.

Marco Albertazi puhuu WCH:n yleiskokouksessa

Maailman terveysneuvoston yleiskokous kokoontuu joka maanantai klo 14.00 ET (Toronto). Olet aina tervetullut osallistumaan tänne: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/ 

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi