Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Velvollisuutemme selviytyä

Vaikka poliisi, armeija ja tuomioistuimet epäonnistuvat, meidän on selvittävä ja palautettava ihmisoikeudet ja oikeusvaltio.

Minulle oli suuri kunnia, kun tohtori Sam Dube pyysi minua antamaan loppukommentit Viidennen lääkärin haastatteluun, jonka hän teki äskettäin kolmen Maailman terveysneuvoston johtajan kanssa: Tohtori Kat LIndley, perustuslakimies Michael Alexander ja minä itse, koskien WHO:n nopeasti etenevien strategioiden pysäyttämistä maailman alistamiseksi globaaliin diktatuuriin.  

Nämä kaksitoista minuuttia ovat täynnä hyödyllistä tietoa. Jos tämä resonoi kanssasi, suosittelen, että otat vastaan myös kollegojeni tärkeitä oivalluksia koko haastattelusta täällä: https://rumble.com/v131m0l-the-5th-doctor-ep.-19-danger-ahead-world-council-for-health-condemns-ominou.html

 

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi