Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Velvollisuutemme selviytyä

Vaikka poliisi, armeija ja tuomioistuimet epäonnistuvat, meidän on selvittävä ja palautettava ihmisoikeudet ja oikeusvaltio.

Minulle oli suuri kunnia, kun tohtori Sam Dube pyysi minua antamaan loppukommentit Viidennen lääkärin haastatteluun, jonka hän teki äskettäin kolmen Maailman terveysneuvoston johtajan kanssa: Tohtori Kat LIndley, perustuslakimies Michael Alexander ja minä itse, koskien WHO:n nopeasti etenevien strategioiden pysäyttämistä maailman alistamiseksi globaaliin diktatuuriin.  

Nämä kaksitoista minuuttia ovat täynnä hyödyllistä tietoa. Jos tämä resonoi kanssasi, suosittelen, että otat vastaan myös kollegojeni tärkeitä oivalluksia koko haastattelusta täällä: https://rumble.com/v131m0l-the-5th-doctor-ep.-19-danger-ahead-world-council-for-health-condemns-ominou.html

 

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi