Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Lääketieteen uudet säännöt

Nykyään totuus on fiktiota oudompaa.

Miettikää, kuinka hyväuskoisia ovat ne lukkiutuneet määräykset, joita terveysministeriöt, lääkärikollegiot, kirurgikollegiot, CDC ja muut antavat lääkäreille.

Jos joku Amerikan CDC:stä, NIH:stä, lääketieteellisistä lupaelimistä, Kanadan lääkärien ja kirurgien kollegioista, liittovaltion tai maakuntien terveysministeriöistä tai vastaavista instituutioista mistä tahansa covid-agendan mukaisesta maasta maailmassa kirjoittaisi rehellisen kirjeen siitä, mitä ne tekevät, se kuuluisi Steve Kirschin kirjoittaman kirjeen tapaan. Tämä olisi todellakin CPSO:n rehellinen muistio Ontarion lääkäreille heidän roolistaan valehtelussa ja tappamisessa sekä rangaistuksista, joita jaetaan lääkäreille, jotka eivät suostu siihen.  

Nykyään totuus on todellakin fiktiota oudompaa.

Lääketieteen uudet säännöt - kirjoittanut Steve Kirsch

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi