Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

WCH:n johtajat kiireellisestä tarpeesta paljastaa ja pysäyttää WHO:n toiminta.

WHO:n suunnitellessa strategioita ihmiskunnan orjuuttamiseksi entisestään, me suunnittelemme strategioita heidän rikostensa pysäyttämiseksi, ihmisoikeuksien turvaamiseksi ja oikeusvaltion palauttamiseksi.

Maailman terveysjärjestöllä on suuri asialista; mutta siihen ei liity terveyden parantamista. WHO on täysin korruptoitunut organisaatio, joka on covidien ihmisyyttä vastaan tekemien rikosten ytimessä. Vaikka meidän pitäisi lakkauttaa WHO:n rahoituksen, poistua ja tutkia sen rikollisia, he suunnittelevat hiljaa strategiaa laajentaakseen valtaansa ja tullakseen pysyväksi... maailmanlaajuinen diktatuuri. Kuulostaako tämä liian oudolta ollakseen totta? Vai tiedätkö jo, että, ja haluat ... auttaa pysäyttämään nämä roistot? 

Joka tapauksessa toivon, että hyödytte tästä keskustelusta, jonka käymme Tohtori Sam Dube Viidennestä tohtorista, mukaan luettuna kollegani Maailman terveysneuvoston johtoryhmän jäsenenä Tohtori Katarina Lindley Yhdysvalloissa, JCCF perustuslakijuristi ja WCH:n oikeudellisen aktivismin komitean toinen puheenjohtaja Michael Alexander ja minä, tohtori Mark Trozzi.

Maailman terveysjärjestö on yksi suurimmista uhkista olemassaolollemme ja lastemme tulevaisuudelle. He liikkuvat meitä kaikkia vastaan juuri nyt. Meidän on keskitettävä sukupolvien välinen intohimomme selviytyä ja olla vapaita WHO:ta vastaan.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi