Tohtori Mark Trozzi

WCH:n johtajat kiireellisestä tarpeesta paljastaa ja pysäyttää WHO:n toiminta.

WHO:n suunnitellessa strategioita ihmiskunnan orjuuttamiseksi entisestään, me suunnittelemme strategioita heidän rikostensa pysäyttämiseksi, ihmisoikeuksien turvaamiseksi ja oikeusvaltion palauttamiseksi.

Maailman terveysjärjestöllä on suuri asialista; mutta siihen ei liity terveyden parantamista. WHO on täysin korruptoitunut organisaatio, joka on covidien ihmisyyttä vastaan tekemien rikosten ytimessä. Vaikka meidän pitäisi lakkauttaa WHO:n rahoituksen, poistua ja tutkia sen rikollisia, he suunnittelevat hiljaa strategiaa laajentaakseen valtaansa ja tullakseen pysyväksi... maailmanlaajuinen diktatuuri. Kuulostaako tämä liian oudolta ollakseen totta? Vai tiedätkö jo, että, ja haluat ... auttaa pysäyttämään nämä roistot? 

Joka tapauksessa toivon, että hyödytte tästä keskustelusta, jonka käymme Tohtori Sam Dube Viidennestä tohtorista, mukaan luettuna kollegani Maailman terveysneuvoston johtoryhmän jäsenenä Tohtori Katarina Lindley Yhdysvalloissa, JCCF perustuslakijuristi ja WCH:n oikeudellisen aktivismin komitean toinen puheenjohtaja Michael Alexander ja minä, tohtori Mark Trozzi.

Maailman terveysjärjestö on yksi suurimmista uhkista olemassaolollemme ja lastemme tulevaisuudelle. He liikkuvat meitä kaikkia vastaan juuri nyt. Meidän on keskitettävä sukupolvien välinen intohimomme selviytyä ja olla vapaita WHO:ta vastaan.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi