Tohtori Mark Trozzi

Toronton yliopisto lietsoo vihaa tieteellisellä petoksella

Viime viikolla David Fisman ja CMAJ julkaisivat roskatiedettä, joka edisti vihaa "rokottamattomia" kohtaan. Väärennetyt tiedotusvälineet levittivät sitä. Lopetetaan se.

Tohtori Kiirsten Patrick
Tohtori David Fisman

Tohtori Kiirsten Patrick on Canadian Medical Association Journalin uusi päätoimittaja. Tohtori David Fisman on epidemiologian professori Toronton yliopistossa. Mitä tulee covid-agendaan ja teollisuuteen, Fismanin eturistiriitoihin kuuluu, että hän on toiminut Seqiruksen, Pfizerin, AstraZenecan ja Sanofi-Pasteur Vaccinesin influenssa- ja SARS-CoV-2 -rokotteisiin liittyvissä neuvoa-antavissa lautakunnissa.

CMAJ julkaisi 25. huhtikuuta 2022 tämän Fismanin, Amoakon ja Tuiten artikkelin: Rokotettujen ja rokottamattomien osapopulaatioiden sekoittumisen vaikutus tartuntatautien dynamiikkaan: vaikutukset SARS-CoV-2:n leviämiseen.

Todelliset tiedot osoittavat edelleen, että niin kutsutut covid-"rokotteet" eivät pysäytä tartuntaa tai tartuntaa, ja ne ovat erittäin vaarallisia. Pelkästään ensimmäisten kuuden kuukauden aikana nämä injektiot aiheuttivat enemmän VAERS-ilmoituksia kuolemantapauksista ja muista haitoista kuin kaikki rokotteet kaikkia tauteja vastaan yhteensä kolmenkymmenen vuoden aikana yhteensä. Pfizersin omat asiakirjat paljastivat, että 3% pistoksen saaneista ihmisistä kuoli kolmen kuukauden kuluessa ja 28% loukkaantui vakavasti.. Tästä huolimatta WEF, WHO, Bill Gates ja heidän kätyrinsä jatkavat kämmenten rasvaamista ja käsien pistämistä.

Miten Fisman sopii tähän? Näyttää siltä, että hänen viimeisin tehtävänsä oli torjua todellisuutta, joka osoittaa, että nämä injektiot olisi pitänyt lopettaa jo kauan sitten. Fisman tuotti vilpillisen tieteellisen mallintamistutkimuksen. Siinä ei ole mukana oikeita potilaita tai tilastoja, vain hänen ryhmänsä matemaattinen malli. Malli on täynnä virheitä; erityisesti Fisman teki laskelmansa sen "oletuksen" perusteella, että vain 20% "rokottamattomista" kanadalaisista oli luonnollista immuniteettia. Todellisuudessa suurin osa kanadalaisista oli immuuni maaliskuussa 2021 -, ja nämä prosenttiosuudet ovat sittemmin nousseet 85-90%:hen.

Käyttäen "oletustaan", jonka mukaan vain 20% "rokottamattomista" kanadalaisista on immuniteettiä covidien suhteen, Fisman rakensi matemaattisen mallin, joka näyttää osoittavan, että tartuntariski on suurempi "rokottamattomilla" kuin "rokotetuilla", että "rokottamattomat" ihmiset ovat hallitseva coviditartuntojen lähde "rokotetuille" ja että jopa näiden ryhmien sisällä "rokottamattomat" tartuttavat toisiaan useammin kuin "rokotetut" toisiaan.   

Mikään tästä ei ole totta. Itse asiassa, kun Fismanin valheellinen 20% luonnollista immuniteettia koskeva oletus korvataan 85% todellisuudella, huomataan, että oletettavasti "rokotetut" henkilöt aiheuttavat muille suurimman riskin sairastua covidiin.

Natsien propaganda juliste WWII

Sen lisäksi, että Fismanin artikkeli on tieteellistä roskaa, jota CMAJ:n ei olisi koskaan pitänyt julkaista, se sisältää myös hyvin voimakasta retoriikkaa, jossa tuomitaan "rokottamattomia" ja edistetään pakkoruiskutuksia ja ihmisoikeuksien loukkaamista. Osoitteessa Fismanin CMAJ-artikkeli, hänen naurettavien "Tulostensa" jälkeen löydät epätavallisen pelottavan "Tulkinta"-osion, jossa tätä vilpillistä tiedettä käytetään ponnahduslautana pakkoruiskujen edistämiselle sekä sellaisten geneettisesti muuntamattomien ihmisten syrjäyttämiselle ja hyväksikäyttämiselle, jotka kieltäytyvät vaarallisista ja vääristellyistä ruiskeista.

Suurella lääketehtaalla ja covidien agendalla on monia sätkynukkeja! Fismanin väärennetty tiede, joka tukee Covid-agendaa ja pakotettuja injektioita, välitettiin ison lääketehtaiden mediamukkejen tahdissa ympäri maata ja maailmaa. Tässä muutamia esimerkkejä:

Global Newsin video otsikolla: Rokottamattomat lisäävät COVID-19-infektion riskiä rokotettujen keskuudessa: tutkimus

Tohtori Byran Bridle

Fismanin kaltaiset tieteelliset prostituoidut ovat Big Pharman pelinappuloita. Ihmettelen, maksetaanko Filsmanille siitä, että hän tyrkyttää vaarallisia covid-injektioita, samoin kuin... Andrew Hill oli syytettynä turvallisen liikkumisen estämisestä. hoito?

Olemme vain sivuuttaneet Fismanin ja CMAJ:n tuoreen artikkelin puutteita ja petoksia. Tohtori Byran Bridle tekee erinomaista ja yksityiskohtaisempaa työtä 26. huhtikuuta julkaistussa substack-artikkelissaan otsikolla: Tieteeksi naamioitu fiktio, jolla edistetään vihaa.

Tohtori Bridlen artikkeli on lukemisen arvoinen. Hän näyttää meille, miten näemme tieteellisen petoksen läpi, ja paljastaa räikeän petoksen. Dinosaurusmedia käyttää Fismanin roskatiedettä ja johtaa kanadalaisemme teurastukseen ja jakaa samalla kansakuntaa. Ymmärtämällä tiedettä voimme auttaa muita pois matriisista.

Tässä on yksi lainaus tohtori Bridlen artikkelista: "Tutkijana, joka on julkaissut ja tarkistanut monia tieteellisiä artikkeleita, voin kertoa, että Fismanin ym. artikkeli on huonoin näkemäni. Tämän artikkelin 'vertaisarvioijien' pitäisi hävetä itseään, koska sallivat tämän julkaisemisen, ja päätoimittajan vielä enemmän. Jos Canadian Medical Association Journal ei viipymättä peruuta tätä artikkelia, se on tehnyt itsestään nolon tieteellisten kustantajien keskuudessa."

Suosittelen lämpimästi lukemaan tohtori Bridlen koko artikkelin. Se on hyvin kirjoitettu ja hyvin oivaltava.

Haluatteko ryhtyä toimiin tätä väärennettyä tiedettä ja yleisen mielipiteen lietsomista geenimuuntelemattomia ihmisiä vastaan? Tässä on muutamia tapoja tehdä niin:

1:

Vaadi Toronton yliopistoa tutkimaan Fismanin petos: Dalla Lana School of Public Health, Health Sciences Building, 155 College Street, 6th floor, Toronto, Ontario, M5T 3M7 Tel 416-978-2058.

2:

Vaaditaan, että CMAJ julkaisee välittömästi Fismanin artikkelin peruuttamisen: The CMAJ Group, 1410 Blair Towers Place, Suite 500, Ottawa ON K1J 9B9. Puh. 866-971-9171 cmajgroup@cmaj.ca.

CMAJ:n mediayhteyshenkilö: Kim Barnhardt, Senior Strategist, Communications and Partnerships, 613-731-8610 x 8413 tai kim.barnhardt@cmaj.ca.

3:

Valitse mikä tahansa mediaorganisaatio, joka edistää Fismanin vihapropagandaa. Vaadi, että ne julkaisevat oikaisut etusivullaan.

4:

Harkitsee palvelevat Maailman terveysneuvoston lopettamisjulistus (Cease and Desist Declaration)koskien pakotettuja covidi-injektioita tohtori Fismanille, U of T:n Dalla Lana Schoolille, CMAJ:lle ja/tai mille tahansa Fismanin petosta edistävälle tiedotusvälineelle. Tämä ilmoitus on myös ilmoitus siviili- ja rikosoikeudellisesta vastuusta.  

(Tohtori David Fisman on tavoitettavissa tai löydettävissä edellä mainitusta U of T Dalla Lana School of Medicine -yliopistosta.)

Kiitokset ja siunaukset tohtori Byram Bridlelle hänen suuresta työstään Fismanin petoksen paljastamiseksi.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi