Tohtori Mark Trozzi

On VANKILA-aika! Kuinka tärkeää on uusi tieto siitä, että Pfizer/FDA salasi tietoja rokotteen riskistä sen jälkeen, kun olet ottanut pistoksen? Kuinka tärkeää? Kuten ystäväni Doug sanoisi, aika "vitun" tärkeää, lopettakaa rokottaminen nyt!

En voi sanoa sitä millään muulla tavalla amerikkalaisille, kanadalaisille, brittiläisille, australialaisille, kaikille ihmisille, että nämä rokotteet ovat tehottomia, eivät toimi ja tappavat teidät; 4 maailmanlopun ratsumiestä.

Under New CEO Albert Bourla, Pfizer Is Reshaping Itself
Albert Bourla, Pfizerin toimitusjohtaja

Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla on asetettava valan alle ja saatava todistamaan. Sama koskee Modernan Bancelia. Näissä kahdessa on jotain, mikä haisee taivaaseen asti. Heidän on todistettava yhdessä Faucin ja Francis Collinsin kanssa. 4 maailmanlopun ratsumiestä. He tosiaan toivat ruttoa, ruttoa, nälänhätää, kuolemaa ja tuhoa. Teen Walenskystä ja Birxistä 2 ylimääräistä ratsumiestä.

Teille valehdeltiin, teille kaikille valehdeltiin ensimmäisenä päivänä. Olen sanonut, että presidentti Trumpia johdettiin pahasti harhaan, ja hänen olisi pitänyt erottaa Fauci ja Collins ja Birx; heidän lukituspolitiikkansa tappoi ihmisiä, tappoi lapsia, ja nyt heidän rokotepolitiikkansa, tämä mRNA-lipidin nanohiukkasalusta on tuhoisa, se on pysäytettävä.

Pfizerin uusi asiakirjojen julkaisu, kuten nyt saamme tietää, on tuhoisampi kuin alkuperäinen, joka osoitti, että kuolemantapauksia oli 1223, kun Pfizer sanoi, että niitä oli vain kourallinen, ja silloinkin rokoteryhmässä oli enemmän kuolemantapauksia. Pfizer valehteli ensimmäisenä päivänä. Nyt saamme tietää, että he eivät tarkoituksella kertoneet ihmisille, että ensimmäisinä päivinä rokotuksen jälkeen olisit altis tartunnalle, eikä sinun pitäisi olla ulkona. Jokainen näiden petojen tekemä toimenpide tappoi ihmisiä.

Telangana: 17 jails close as prisoner headcount goes downTämä on se, mitä teidän PITÄÄ nyt ymmärtää ja haastaa hallitus, haastaa CDC, NIH, FDA, Fauci, Walensky, Biden, kaikki heistä, Francis Collins, haastaa Kanadan hallitus ja Theresa Tam ja Howard Njoo, Dough Ford, kaikki heistä epäonnistuivat ja heidän injektiopolitiikkansa vahingoitti kanadalaisia, haastaa Doug Ford lukitusten ja injektioiden aiheuttamista kuolemantapauksista; kaikki Trumpin hallinnon alaisuudessa myös, jotka tekivät tämän, kaikki heistä, sillä he tiesivät ja heidän on täytynyt tietää, että injektio oli petos ja haitallinen, he tiesivät, että alkuperäinen 95% suhteellinen riskin väheneminen oli valhe, tiedot olivat petosta! Jos se, mitä he tekivät, aiheutti kuolemantapauksia, meidän on vangittava monet heistä!

Mitä on syntymässä nyt? Mitä tiedämme Pfizerin uusien tietojen perusteella, joita he yrittivät salata 75 vuoden ajan?

1)

Rokotteen alkuperäinen teho, jota käytettiin hyväksynnän saamiseksi, oli tietoisesti liioiteltu. He valehtelivat. Jos rokotteen teho on negatiivinen ensimmäisten 2 viikon aikana, se on otettava huomioon. Nämä tiedot eivät ole "rokottamattomia" vaan "rokotettuja". Nyt tiedämme, että sitä ei ole otettu huomioon, ja tämä on tuhoisa asia, sillä politiikkaa tehtiin rokottamattomien rankaisemiseksi, vaikka tartunnat, päivystyspotilaat ja kuolemantapaukset olivat todellisuudessa rokotetuilla, ja CDC, NIH ja FDA tiesivät tämän ja valehtelivat. Piilottelivat sitä. Faucin ja Walenskyn on todistettava, miksi he määrittelivät rokotetun vasta 14 ensimmäisen päivän jälkeen. Tämä oli absurdia ja järjetöntä ja todella lähes rikollista, sillä se tehtiin harhaanjohtavan kertomuksen aikaansaamiseksi, jotta ihmiset saataisiin pakotettua ottamaan rokote.

2)

Kaikki muut tiedot, joita levitetään rokotettujen ja rokottamattomien tartunta-, sairaalahoito- ja kuolemantapausten määristä, ovat myös tietoisesti vääriä. Petollista, valheellista. Se on tehty harhaanjohtamista varten. CDC ja NIH ja Fauci tekivät näin. Ja Francis Collins suojellakseen epäonnistunutta ja vaarallista injektiota. Jos rokottaminen on jossain vaiheessa vaikuttanut kielteisesti, nämä ihmiset olisi laskettava ROKOTETUIKSI eikä ROKOTTOMAKSI. Saattaa tosiaan olla, että korkein tartuntojen (ja sairaalahoidon ja kuoleman) määrä on tapahtunut ensimmäisen tai kahden viikon aikana pistoksen jälkeen, ja nämä ihmiset laitettiin rokottamattomien joukkoon rokotettujen sijaan, jotta rokottamattomat saataisiin näyttämään kauheilta ja vaarassa olevilta. Meillä on taas huonoja tietoja, ja tämä oli tahallista vääristelyä. Heti kun henkilö rokotettiin, me molemmat tiedämme, että hänet olisi pitänyt sijoittaa rokotettujen luokkaan. Kun joku sai rokotteen, hänet olisi pitänyt myös sijoittaa rokotteen saaneiden joukkoon. Näin ei tapahtunut. Walensky ja muut pitivät siitä huolen, ja heitä on rangaistava tästä petoksesta. Saamamme epäoptimaaliset petostiedot ovat vielä pahempia. Rokottamattomia rangaistiin sitten katastrofaalisesti ja epäoikeudenmukaisesti rokotettujen eduksi. Rokottamattomia mustamaalattiin, paneteltiin ja hyökättiin heitä vastaan. Rokotettuja rangaistiin sitten epäoikeudenmukaisesti tehostettujen eduksi. Ja niin edelleen. Hallituksen ja CDC:n ja NIH:n, Bourlan, Faucin, Francis Collinsin jne. hulluus. IMO: roistoja.

3)

Tärkeintä on, että tiedämme nyt varmasti, että noin ensimmäisen viikon ajan olet haavoittuvainen ampumisen jälkeen, ja meillä on tutkimuksia, jotka osoittavat tämän. Ketään ei kuitenkaan varoitettu siitä, että he ovat erityisen alttiita infektioille ensimmäisen tai kahden viikon aikana rokotuksen jälkeen, eikä vain COVID-virukselle vaan kaikille infektioille/taudinaiheuttajille, ja että heidän pitäisi olla hyvin varovaisia. Arvelen, että samasta syystä kuin infektioriski kasvoi, myös immuunijärjestelmän kyky torjua infektiota heikkeni ensimmäisellä tai kahdella viikolla. Näin ollen kyseessä on kaksinkertainen vahinko. Suurempi infektioriski JA huonommat tulokset varhaisessa vaiheessa rokotuksen jälkeen immunosuppression vuoksi. Tämä on se, mitä Yhdistyneen kuningaskunnan ja Skotlannin todelliset tiedot näyttävät osoittavan. Se tarkoittaa, että ihmisiä kuoli tämän vuoksi (voitte halutessanne arvioida perustason taustatason ja laskea sen perusteella ylimääräiset kuolemantapaukset ensimmäisellä tai kahdella viikolla rokotuksen jälkeen). Tämä jatkuu tähän päivään asti, ja se on vieläkin huolestuttavampaa, kun olemme ottamassa neljättä ja viidettä rokotusta kaikkein riskialtteimmille ihmisille. Kukaan ei kerro heille, että ensimmäisten viikon tai kahden aikana rokotuksen jälkeen he ovat merkittävässä vaarassa. Tuhoisa riski. Monet kuolivat tämän CDC:n, FDA:n ja NIH:n valheen vuoksi, valehtelivat niin, että ette tienneet totuutta injektiosta ja siitä, kuinka paljon vahinkoa se aiheutti.

4)

Kun nyt paljastuu, että rokotettavilta salattiin tarkoituksella hirvittävän tärkeitä tietoja, miten tietoon perustuvaa suostumusta voitiin koskaan antaa, jos rokotettaville ei koskaan annettu täydellistä tietoa? Tämä on avainasemassa. Kaikki, mitä nämä ihmiset CDC:ssä ja NIH:ssä tekivät, oli valehtelua ja petosta. Faucin, Walenskyn, Bourlan ja kaikkien heidän on oltava vastuussa. Näyttää siltä, että heillä oli nämä tiedot toukokuussa 2021, joten miksi Bidenin hallinto antoi ihmisten tuhoutua ja olla näin haavoittuvaisia? Koskaan ei ollut asianmukaista tietoon perustuvaa suostumusta. Tämä rikkoi Nürnbergin säännöstöä, ja ihmisiä, lääkäreitä, hirtettiin siitä toisen maailmansodan jälkeen, se on niin vakavaa.

Kuinka tärkeä tämä uusi ilmestys on? Sanoisin, ja anteeksi kielenkäyttöni, että helvetin tärkeä. Niin helvetin tärkeää, että se on kriittisin tieto tänään, ja injektiot on lopetettava tänään, nyt, ja presidentti Trumpin on johdettava hyökkäystä. Se on tärkeämpää kuin mikään muu juuri nyt, mukaan lukien Ukraina (erityisesti koska siitäkin liikkuu niin paljon roskaa). Tämä tarina on tärkeämpi kuin tarina CDC:n tietojen salaamisesta. Tietojen salaaminen on todella paha asia, mutta tietoinen valehtelu tiedossa olevista tiedoista on vielä pahempi asia, varsinkin kun sillä on todellisia seurauksia, mukaan lukien ihmisten mahdollinen ja todellinen tappaminen.

Kiitos Doug kiihkeistä keskusteluistamme, suuri rakkaus.

Tohtori Alexanderin verkkosivusto: https://www.drpaulalexander.com

Tohtori Alexanderin aluspakkaus: https://palexander.substack.com/

Tohtori Alexanderin GiveSendGo-rahankeräys: https://givesendgo.com/G2BC6

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi