Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Uusi epänormaali: Geenimuunnellut ihmiset | Dr. Rob Verkerk

Tohtori Rob Verkerk, tohtori ja Iron Will: "Rokotteet", grafeeni, 5G, transhumanismi, Marburg-virus, WHO, WEF, heidän suunnitelmansa, meidän ratkaisumme.

Man vs Machine - Who's Winning The Battle? | Bit RebelsKiitos Vahvan ja vapaan Kanadan rautakangas tämän tohtori Rob Verkerkin haastatteluun. Se on täynnä tärkeää tietoa ja ymmärrystä, jotka ovat avainasemassa selviytymisemme ja tulevaisuutemme kannalta.

Tohtori Verkerk ja Iron Will paljastavat WHO:n nykyisen pandemiasopimuksen vallankaappauksen: miten meitä manipuloidaan ja käytetään väärin; miten injektiot muokkaavat ihmisiä geneettisesti; grafeeni niin sanotuissa "rokotteissa" ja sen rooli ihmisten seurannassa ja kontrolloinnissa; miten 5G ja matkapuhelimet sopivat kontrolliverkostoon; transhumanistinen agenda; ja muut aseet, joita covid-rikolliset odottavat käytettäväksi meitä vastaan, mukaan lukien "parannetut" Marburg-virukset.

Samalla kun kovan luokan rikolliset jatkavat työtään johtaakseen ihmiskunnan tuhoon, tohtori Verkerk jakaa myös todellisia ratkaisuja ja suunnitelmia terveydellemme yksilöinä, yhteiskuntina ja globaalina ekosysteeminä.

Tietoja tohtori Rob Verkerkistä

Tohtori Rob Verkerk, PHD

Tohtori Rob Verkerk PhD on The Alliance for Natural Health Kansainvälinen. Hän on älykäs tiedemies, joka on erikoistunut kestäviin järjestelmiin. Hän on johdonmukaisesti ollut kovan totuuden johtaja. Olemme hyötyneet hänen työstään ja viitanneet siihen usein. (12345).

Verkerk toimii puheenjohtajana terveys- ja humanististen tieteiden komiteassa. Maailman terveysneuvosto jossa myös toimin. Hän on ansainnut syvimmän kunnioitukseni sekä eettisesti että älyllisesti.

Tässä viimeisimmässä artikkelissa tohtori Verkerk selittää WHO:n meille kaikille aiheuttaman vakavan vaaran, kuinka "pandemia" on suurelta osin ollut WHO:n luomus voittoa ja valtaa varten ja kuinka WHO suunnittelee parhaillaan lisää valtaa ja jatkaa ihmisoikeuksien murskaamista koskevan ohjelmansa edistämistä. Se on informatiivinen, kiireellinen ja kehottaa toimimaan.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi