Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Ryan Cole | Miten Covid-"rokotteet" aiheuttavat syöpää.

Maailmanluokan patologi ja Covid-tieteen uranuurtaja selittää, miten injektiot aiheuttavat syöpää; lisäksi hän tukee WCH:n vaatimuksia WHO:n lopettamiseksi.

Tohtori Ryan Cole

Patologi tohtori Ryan Cole tuntee hyvin syvällisesti koronavirusinfektiot ja pakotettujen covid-injektioiden katastrofaaliset vaikutukset. Hän on tehnyt ruumiinavauksia monille ruiskujen uhreille ja tutkinut heidän eri elintensä kudoksia mikroskoopilla. Hän on maailman johtava immunoflooresenssivärjäystekniikan asiantuntija. jotka paljastavat syvällisen piikkiproteiinien aiheuttama mikroskooppinen vandalismi koko injektion uhrien kehossa.. Ihmisiä on muunneltu geneettisesti (ks: Yksi ja Kaksi) ja heidän omat solunsa tuottavat koronaviruksen piikkiproteiinista patentoitua hypertoksista versiota. Geneettinen muutos vaikuttaa pysyvältä, ja piikkiproteiini on paljon kestävämpi ja myrkyllisempi kuin luonnollinen koronaviruksen piikkiproteiini.

Tohtori Cole on loistava opettaja, ja hän tekee syvälliset yksityiskohdat helposti ymmärrettäviksi.

Monille ystävillemme, joille on valehdeltu tai jotka on pakotettu ottamaan myrkyllisiä pistoksia, tohtori Cole antaa perusteltuja neuvoja, jotka auttavat voittamaan myrkkyvaikutukset. Tarjoamme myös yksityiskohtaiset neuvot täällä ja täällä.

Tohtori Cole ottaa lyhyesti kantaa yhteen ihmiskunnan suurimmista vihollisista, Maailman terveysjärjestöön. Hänen analyysinsä on yhdenmukainen sen työn kanssa, johon minä ja muut olemme keskittyneet tämän pahan organisaation pysäyttämiseksi (ks: Yksi ja Kaksi) sekä sen paha serkku WEFja heidän yhteistyökumppaninsa, kuten Gates, Fauci ja muut. Olen iloinen siitä, että tohtori Cole tukee työtä, jota teemme Euroopan unionin Maailman terveysneuvosto WHO:n pysäyttämiseksi.

Global and Mailin päämaja: 351 King Street East Suite 1600, Toronto, Ontario, M5A 0N1.

Tässä on lyhyt pätkä, jossa tohtori Cole kertoo arvionsa WHO:sta..

Samaan aikaan kun maailman huippututkijat, kuten tohtori Cole, paljastavat, että rokotteet ovat tehottomia ehkäisemään tartuntoja, että ne ovat vaarallisia, aiheuttavat syöpää ja että ne ovat syynä sekä nuorten että vanhojen ihmisten dramaattisesti lisääntyneisiin kuolemantapauksiin, Kanadan veronmaksajien rahoittamat, suurille lääkeyhtiöille myötämieliset propagandistit Globe and Mail -lehdessä jatkavat väittämistä, jonka mukaan syy siihen, etteivät rokotteet tehoa, on se, että jotkut ihmiset eivät ota niitä: Katsokaa tätä: https://www.theglobeandmail.com/canada/article-unvaccinated-covid-risk-for-vaccinated-canada/

Tämän Globe and Mail -artikkelin on kirjoittanut Andrea Woo. Hänen mielipiteensä eroavat suuresti tohtori Colesin mielipiteistä.  Tässä ovat hänen pätevyytensä.

Tässä ovat Tohtori Colen pätevyys.

Onko toinen heistä mielestänne pätevämpi kuin toinen lääketieteen alalla?

The Globe and Mail on yksi monista rikos- ja siviilioikeudellisista syytteistä, joita se on nostanut näiden tappavien injektioiden aiheuttamista vahingoista. Jos olet lähellä Globe and Mailin pääkonttoria, harkitse seuraavaa antaa heille tiedoksi tämän ilmoituksen. The Globe and Mail on osoitteessa 351 King Street East Suite 1600, Toronto, Ontario, M5A 0N1. Ota muistiinpanoja ja kuvia ja Ilmoita toiminnastasi täällä.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi