Coronaviruksen lähetti-rna aiheuttaa pysyviä muutoksia ihmisen geneettiseen koodiin.

Monsanton menneisyyden ja Big Pharman nykyisyyden vertailu

Deep splicing plasticity of the human adenovirus type 5 ...
Adenovirus

Länsimaissa annettavat pakotetut covidi-injektiot ovat geneettisen "terapian" muotoja. Jotkut, kuten Pfizer ja Moderna, käyttävät lipidinanopartikkeleita saadakseen uhrien soluihin patentoitua lähetti- RNA:ta, joka on synteettinen muunnelma koronaviruksen piikkiproteiinista. Toiset, kuten Astrazenica ja Johnson and Johnson, käyttävät muunneltuja apinan adenoviruksia saadakseen DNA:ta keinotekoista piikkiproteiinia varten uhrien soluihin.

Pfizer ja Moderna ovat toistuvasti johtaneet yleisöä harhaan väittäen, että injektiot ovat turvallisia ja tehokkaita, että ne eivät tunkeudu koko kehoon ja että ne eivät muuta uhrien omaa geneettistä rakennetta. Olemme aiemmin esitelleet osan kasvavasta todistusaineistosta, joka osoittaa, että tämä ei pidä paikkaansa, mukaan lukien ihmisen maksasoluja koskeva tutkimus.

Haluan kiittää ystävääni ja toista rohkeaa koviidien totuudenpuhujaa, tohtori Daniel Nagasea, toisen tähän liittyvän artikkelin jakamisesta. Se julkaistiin toukokuussa 2021 Proceedings of the National Academy of Sciences -lehdessä ja sen otsikko on:

SARS-CoV-2:n käänteiskirjoitettu RNA voi integroitua viljeltyjen ihmissolujen genomiin ja ilmentyä potilaiden kudoksissa.

Liguo Zhang, Alexsia Richards, M. Inmaculada Barrasa , Stephen H. Hughes , Richard A. Young ja Rudolf Jaenisch

Mitä tämä tutkimus osoittaa

DNA TranscriptionTämä tutkimus selittää, miksi jotkut ihmiset tuottavat edelleen koronaviruksen mRNA:ta vielä kauan sen jälkeen, kun covid-infektio on hävinnyt. Se osoittaa, että koronaviruksen mRNA:ta voidaan käänteistranskriboida eli kirjoittaa injektoitujen ihmisten DNA:n geneettiseen koodiin. Tämä aiheuttaa koehenkilössä pysyvän muutoksen, ja he voivat jatkaa koronaviruksen osien tuottamista pitkällä aikavälillä, mutta omasta, nyt muunnetusta ihmisen geneettisestä koodistaan. Tässä artikkelissa käytetty termi "chimira" viittaa elävään olentoon, joka on luotu yhdistämällä useiden eri lajien tai elämänmuotojen geneettisiä koodeja: tässä tapauksessa ihmisen ja koronaviruksen risteytys.

Teoretisointi tämän tutkimuksen ulkopuolella

Bill Gates Steps Down From Microsoft Board - TECH FOE
Bill Gates

Olemme keskustelleet aiemmin koronoviruslajien taipuisuudesta, joka tekee niistä sopivia aseistamiseen tai "toimintakyvyn parantamiseen tähtäävään tutkimukseen", johon Fauci, Gates, Big Pharma ja muut ovat syvästi panostaneet. Juuri tällaisia aseistettuja, patentoituja, ihmisen tekemiä koronaviruksia he ovat vapauttaneet meitä vastaan ainakin kerran, mahdollisesti useammin, vuoden 2019 lopun jälkeen.

Sen lisäksi, että samat roskaväki päästää meille viruksiaan, heillä on vielä suurempi pakkomielle ruiskuttaa meihin erilaisia aineita, sekä ilmoitettuja että ilmoittamattomia, mukaan lukien geneettinen koodi heidän patentoimilleen ihmisen tekemille koronaviruksen piikkiproteiineille, joiden pysyvyyttä ja myrkyllisyyttä on parannettu.  

Edellä mainittu tutkimus osoittaa, että jopa koronavirustartunnan jälkeen koronaviruksen mRNA:ta voidaan käyttää luomaan vastaavaa DNA:ta, joka voidaan sisällyttää ihmisen DNA:han, jolloin se muuttaa meitä pysyvästi niin, että omat solumme jatkavat viruksen mRNA:n ja ehkä myös proteiinien, joita ne koodaavat, tuottamista.  

On myös todisteita siitä, että niin sanottujen "rokotteiden" sisältämä synteettinen koronaviruksen mRNA käänteiskirjoitetaan ja kirjoitetaan injektion uhrien pysyvään DNA:n geneettiseen koodiin. Tämä on ollut osoitettu muissa tutkimuksissa Pfizerin injektionesteellä.

Meillä on aiemmin keskusteltu että pakotettujen injektioiden (covid-"rokotteiden") laboratorioanalyysin mukaan injektioissa on paljon enemmän monimutkaista orgaanista ainesta kuin mitä ei pitäisi olla patentoidun spike-proteiinin mRNA:n väitetyn määrän perusteella. Johtuuko tämä vain siitä, että injektiot ovat hyvin "likaisia" tai huonosti tehtyjä ja niissä on paljon satunnaisia epäpuhtauksia? Vaihtoehtoisesti tuo laskennan ulkopuolelle jäävä monimutkainen orgaaninen aines voi olla enemmän mRNA:ta, jonka injektion promoottorit haluavat sisällyttää myös geneettiseen koodiin. Epäilen jälkimmäistä: tarkoituksellista ylimääräistä geneettistä materiaalia, eikä vain satunnaisia epäpuhtauksia. Jos tämä pitää paikkansa tämän ja muiden käänteisen transkriptaasin vaikutusta osoittavien tutkimusten valossa, Bill Gates, Fauci ja heidän rikoskumppaninsa saattavat tarkoituksellisesti muuttaa uhriensa geneettistä koodia. Kukaan ei suostu sellaiseen, kun hän käärii hihansa ottaakseen pakotetun ja pakotetun niin sanotun "rokotteen".

Verrataan sitä, mitä ihmisille nyt tapahtuu, siihen, mitä Monsanto on tehnyt kasveille vuosikymmeniä.

Monsanto's "Promise" Not to Sue Farmers is Total Bunk ...Toivottavasti lukija on tietoinen Monsantosta, joka on toistuvasti äänestetty maailman pahimmaksi yritykseksi. Monsanto loi geneettisesti muunnettuja glyfosaattiresistenttejä kasveja ja muita biologisia kammotuksia, jotka liittyvät ruokakasveihin ja siemeniin. Monsanto tunkeutuu rutiininomaisesti naapurimaiden pelloille muuntogeenisellä siitepölyllä. Tämä muuttaa ja saastuttaa pysyvästi perinteisten ihmisten perinnekasveja. Seuraavaksi Monsanto ottaa haltuunsa ihmisten viljelykasvit, joiden siemenet ovat ikuisesti saastuneet Monsanton geneettisen manipuloinnin vuoksi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Monsanto tunkeutuu maanviljelijöiden perinteisiin viljelykasveihin ja siemeniin ja tuhoaa ne. Tämän jälkeen Monsanto haastaa viljelijät oikeuteen, koska nämä ovat "käyttäneet" heidän patentoituja geenejään ilman lisenssiä. Maanviljelijät menettävät perinteiset siemenlinjansa ja joutuvat joko lopettamaan maanviljelyn tai maksamaan Monsantolle ikuisesti geneettisesti muunnetuista siemenistä ja viljelemään Frankenstein-kasvejaan.    

Uskon monella tavalla, että sitä, mitä Monsanto on tehnyt kasveille vuosikymmeniä, tekevät nyt suuret lääketehtaat ja niiden rikoskumppanit ihmisille: geneettisesti muokkaamalla heitä heidän tietämättään ja vastoin heidän tahtoaan.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: . Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi