Auta Joseph Bourgaultia ottamaan CPC pois WEF:n käsistä.

WEF:n toimijat Kanadassa paljastuivat, ja mukana on joitakin yllätyksiä

Jos olet ollut kanssamme jo jonkin aikaa, tiedät, että WHO ja WEF ovat ihmiskunnan vihollisia, ja ylhäältä alaspäin suuntautuvien, ihmisyyttä vastaan tehtyjen rikosten toteuttajat.

Lukija on todennäköisesti myös tietoinen siitä, että Trudeau, Freeland, Singh ja monet muut ovat WEF:n agentteja, jotka työskentelevät meitä vastaan hallituksissamme. Jos kaikkia puolueita johtavat WEF:n agentit ja jos ne ovat täynnä WEF:n agentteja, niiden välillä ei ole oikeastaan mitään eroa. Ne ovat eri sorminukkeja saman pahan käden käsissä.

Kun yhä useammat meistä ovat heräämässä WHO:n ja WEF:n pahuuteen, näyttää siltä, että WEF on poistamassa joitakin näistä sätkynukeista verkkosivuiltaan. Jos WEF:n jäsenyydestä on tulossa epäsuosittua valistuneen yleisön keskuudessa, se voi vahingoittaa heidän ehdokkaidensa kampanjoita. He voivat toistaiseksi vain ottaa etäisyyttä julkisuudessa ja pysytellä tutkan alla, samalla kun he voittavat vaaleja ja jatkavat hallitukseemme soluttautumista vihollistemme puolesta.

Web.archive.org on loistava sivusto etsiville. Se on arkistoinut suuria osia internetistä ajan mittaan, jotta voimme tutustua internetiin sellaisena kuin se oli tiettyinä ajankohtina menneisyydessä. Voimme vertailla ja nähdä, milloin joku tai jokin on poistettu. Jos esimerkiksi poliittisen ehdokkaan läheinen suhde WEF:n kanssa on poistettu, se näkyy edelleen heidän arkistossaan.

Tässä on lyhyt video, jossa näytetään, miten tätä "Way Back Machine" -konetta käytetään web.archive.com-sivustolla, kun etsitään PC-puolueen suosittua johtajakilpailun ehdokasta Pierre Poillievrea WEF:n verkkosivustolta.

HUOMAUTUS: Jos haluat tarkistaa, onko joku WEF:n työntekijä, syötä hänen tietonsa "way back machine" -koneeseen (https://web.archive.org/): https://www.weforum.org/people/etunimisukunimi

Sovelsimme tätä testiä luetteloon PC:n johtoehdokkaat viralliselta sivustolta ja tuotti alla olevan taulukon:

Kenelle näistä ehdokkaista WEF on tehnyt kompromissin?

Joseph Bourgault

Canadian Truth Seeker on Twitter:
Joseph Bourgault

Ei liene yllätys, että kahdella ehdokkaalla, joiden korruptoituneet valtiolliset propagandistit kertovat meille olevan kärjessä (Pierre Poilievre ja Jean Charest), on molemmilla WEF-tausta. On myös mukavaa nähdä, että on myös ehdokkaita, jotka eivät ole WEF:n jäseniä.

Haluan kertoa teille eräästä toisesta ehdokkaasta, joka ei edes näy heidän sivustollaan: Joseph Bourgault

Harkitkaa Joseph Bourgault'ta lyhyesti kanssani, ehkä haluatte liittyä auttamaan Josephia ottamaan PC-puolueen pois WEF:n soluttautujien ulottuvilta ja asettamaan sen aitoon palvelukseen kanadalaisille.

Joseph Bourgault ei ole vain sanojen mies. Hän johtaa erittäin menestyksekästä maatalouskoneita valmistavaa yritystä Saskatchewanissa. jotka suojasivat työntekijöitään kaikilta covid-mandaatin väärinkäytöksiltä, mukaan lukien pakkopistokset. He myös esittivät Saskatchewanin hallitukselle tämän lähestymistavan ja painostivat sitä voimakkaasti, jotta se muuttaisi kantaansa valtuutuksiin.

Joseph antoi massiivista tukea Freedom Convoy Truckersille. Kun Trudeaun hallinto esti (varasti) rekkakuskien kymmenen miljoonan dollarin lahjoitukset, Josephin järjestö Canadians for Truth puuttui asiaan ja varmisti, että ihmiset majoitettiin ja ruokittiin asianmukaisesti, ja tuki samalla Freedom Convoyn tiimiä sen varmistamisessa, että mielenosoitus pysyi rauhallisena ja järjestäytyneenä rekkakuskien lisäksi myös Ottawan poliisivoimien kanssa. Joseph tarjosi 3 viikoksi majoitusta, kokoushuoneita ja tuki henkilöitä, joilla ei ollut varaa ruokaan tai suojaan. Kuluja aiheutui myös rekkakuskien moraalin ylläpitämisestä korkealla tapahtuman aikana. Joosefin Freedom Convoylle antaman tuen laajuus ja kustannukset olivat valtavat.

Olen ollut mukana myös tapauksissa, joissa Joseph Bourgault on osoittanut äärimmäistä omistautumista kanadalaisten puolustamisessa neuvostosodan aikana. Tähän kuuluu myös tärkeä työ lasten suojelemiseksi pakotetuilta ja pakotetuilta injektioilta.

Kehotus toimintaan: Tehokkaalla joukkotoiminnalla voimme auttaa Josephia varmistamaan johtajuuden. Näin se onnistuu.

  1. Pysyäkseen mukana johtajakilpailussa jokaisen ehdokkaan on kerättävä $300,000 viimeistään 29. huhtikuuta klo 17.00 ED. Joseph on jo tehnyt kullekin henkilölle sallitun henkilökohtaisen enimmäislahjoituksen ( $1675). Tähän mennessä hänen kampanjansa on kerännyt $140,000. Heidän on kerättävä vielä $160,000 perjantaihin 29. huhtikuuta klo 17.00 mennessä, jotta Joseph pysyy kilpailussa mukana. Nämä lahjoitukset tehdään täällä:  https://www.josephbourgault.ca/copy-of-support
  1. PC-puolueen jäsenet valitsevat syyskuussa CPC-puolueen johtajan. Johtajaa voi äänestää vain, jos on PC-puolueen jäsen ennen 1. kesäkuuta 2022. Voit liittyä PC-puolueen jäseneksi $15-lahjoituksella täällä: https://donate.conservative.ca/en/membership/
  1. Syyskuussa, suurena covid truth -tilanteena, saatamme valita tämän jalon miehen johtamaan Kanadan PC-puoluetta.

Yhteenvetona

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämän toimen kolme vaihetta ovat seuraavat ensimmäiset lahjoitukset Josephin kampanjaan tällä viikolla., toinen liittyminen CPC-puolueen äänioikeutetuksi jäseneksi ennen kesäkuun 1. päivää., ja viimeiseksi äänestäkää puoluejohtajaksi syyskuussa Josephia, koska olette CPC:n jäsen.

Entä PPC?

People's Party of Canada set up in all 338 ridings ahead ...
Maxime Bernier

Itse asiassa Maxime Bernier ja PPC ovat olleet ainoa johdonmukainen puolue, joka on tukenut ihmisoikeuksia, Kanadan peruskirjaa ja avaruustotuutta kahden viime vuoden aikana.   

Emme todellakaan hylkää Maxia tai PPC:tä. Saanko sanoa tähän kaksi asiaa?

Ensinnäkin voimme jatkaa Maxin ja PPC:n lahjoittamista ja tukemista, vaikka olisimmekin siirtymävaiheessa PC-puolueen jäseniä ennen kesäkuuta ja syyskuun johtajavaaleihin asti.

Toiseksi esitin Joseph Bougault'lle seuraavan kysymyksen: "Jos autamme ratkaisemaan tämän lahjoituskynnyskysymyksen ja sinä pysyt kisassa mukana, ihmiset saattavat liittyä CPC:hen niin kauan, että sinut äänestetään johtajaksi, ennen kuin he palaavat sitoutumaan PPC:hen ja Maxin jäsenyyteen, koska he ovat ainakin tukeneet tätä osaa kampanjastasi, jolla haluat viedä CPC:n vallan pois WEF:n käsistä". Jos teistä tulee CPC:n johtaja, aiotteko kuitenkin ottaa Maxin takaisin joukkoonne vai muodostatteko CPC:n ja PPC:n yhdistymisen? Jos voitat johtajuuden ja otat Maxin syleilyyn, se sinetöisi sopimuksen varmasti miljoonien kanssa."

Joseph Bougaults vastasi: Mutta on olemassa politiikkaa, jota he ovat ajaneet ja jonka kanssa olemme ilmeisesti hyvin samoilla linjoilla", sanoi puhemies Charles Bugaults: "Emme ole vielä tavanneet Maximea, mutta he ovat ajaneet politiikkaa, jonka kanssa olemme ilmeisesti hyvin samoilla linjoilla. Siksi meistä tuntuu, että tämä voisi olla tärkeä tapa yhdistää kanadalaiset, jos CPC ja PPC ovat samoilla linjoilla."

Maxime Bernier jätti CPC-puolueen, koska se oli korruptoitunut. Meillä on mahdollisuus auttaa Joseph Bourgault'ta ottamaan PC-puolue takaisin haltuunsa ja vapauttamaan se korruptiosta ja WEF:n tartunnasta.

Saanko kertoa vielä yhden viimeisen ajatuksen Kanadan liittovaltion politiikan kokonaiskuvasta? Toivon, että lainmukainen oikeus ottaa kiinni rikolliset, niin korkealla kuin matalallakin, emmekä joudu kamppailemaan selviytymisestä tässä nykyisessä dystopiassa ennen vuotta 2025, kunhan vain toivomme, että järjestetään lailliset vaalit. Minulla ei ole uskoa siihen, että nykyinen WEF:n nukkehallinto, joka on upotettu kaikkiin suuriin poliittisiin puolueisiin, sallii vapaat ja oikeudenmukaiset vaalit; on kuitenkin tärkeää, että meillä on varasuunnitelmia.

Tapahtuipa mitä tahansa muuta, PC-puolueen ottaminen takaisin WEF:ltä on erittäin hyvä pyrkimys. Vaikuttaa siltä, että jokaisen aidosti eettisen ja älykkään poliitikon pitäisi juuri nyt olla hyvin tietoinen ja hyvin äänekäs covidisodasta ja vastustaa samalla ehdottomasti WEF:ää, WHO:ta ja kaikkia covidien rikoksia ihmisyyttä vastaan. Kaikki ehdokkaat, jotka eivät vastusta kiivaasti covidien rikossyndikaattia, ovat mielestäni täydellisiä vitsejä, eikä heihin voi luottaa.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi