Tohtori Mark Trozzi

Kanadan vapauden puolesta toimiva poliisi vaatii rikostutkintaa Covid-rikoksista

Yksityiskohtainen raportti ja rikostutkintapyyntö liittovaltion ja maakuntien viranomaisille.

Poliisi vapauden puolesta on kansainvälinen järjestö, joka koostuu aktiivisista ja eläkkeellä olevista poliiseista sekä muista pelastuspalvelujen ammattilaisista ja kansalaisista. Järjestö perustettiin vastauksena covid-19:n rikoksiin ihmisyyttä vastaan tarkoituksenaan palauttaa oikeusvaltio ja ihmisoikeudet yhteiskuntaan.

Poliisi vapauden puolesta on Kanadan osasto, jolla on osastoja useissa maakunnissa. Kotiprovinssini Ontarion osaston johdossa on arvostettu ystäväni ja liittolaiseni Vincent Gircy.  

Police for Freedom Canada on ohjasi yksityiskohtaisen 88-sivuisen kirjeen Manitoban poliisille, jossa vaaditaan ja perustellaan (yksityiskohtaisesti) rikostutkintaa Manitoban kansanterveysalan virkamiehiä vastaan väitetyistä covid-19-rikoksista. Kirje on hyvin valaiseva, ja se sisältää yksityiskohtaisia tietoja laista, poliisin valasta ja velvollisuuksista, Health Canada -tilastoja sekä laajan liitteen hallituksen ja tieteellisistä asiakirjoista.

Väitettyjä rikoksentekijöitä ovat muun muassa:

 • Tohtori Teresa Tam;
 • Tohtori Joss Reimer;
 • Tohtori Brent Roussin;
 • Tohtori Jazz Atwal;
 • Johanu Botha;
 • Don Leitch;
 • Brian Pallister;
 • Heather Stefanson;
 • Scott Johnston
 • Sarah Guillemard
 • Audrey Gordon
Seuraavien Manitoban hallituksen työryhmien julkistamattomat jäsenet:
 • Rokotteita käsittelevä työryhmä
 • Rokotteiden lääketieteellinen neuvoa-antava pöytä
 • Yhteistyötaulukot
 • Covid-19-koordinointikomitea
Manitoban lääkärien ja kirurgien kollegion (CPSM) neuvoston jäsenet:
 • Tohtori Jacobi Elliot
 • Tohtori Nader Shenouda
 • Tohtori Brett Stacey
 • Tohtori Daniel Lindsay
 • Tohtori Chris Penner
 • Tohtori Kevin Convery
 • Tohtori Mary Jane Seager
 • Tohtori Norman McLean
 • Tohtori Wayne Manishen
 • Tohtori Ravi Kumbharathi
 • Tohtori Heather Smith
 • Tohtori Eric Sigurdson
 • Tohtori Roger Suss

Väitetyt rikokset ovat:

 • virkavelvollisuuden rikkominen
 • virkavelvollisuuden rikkominen
 • salaliitto vakavan ruumiinvamman tuottamiseksi
 • salaliitto myrkyllisen ja haitallisen aineen antamiseksi vakavan vamman ja kuoleman aiheuttamiseksi
 • törkeä kuolemantuottamus
 • kuolemantuottamus yrityksessä
 • korruptio
 • petos
 • kiristys
 • murha
 • salaliitto murhan tekemistä varten
 • terrorismi
 • kansanmurha
 • kidutus
 • rikokset ihmisyyttä vastaan
 • väärä vangitseminen
 • Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjan moninkertainen rikkominen.
 • sotarikokset
 • vuoden 1947 Nürnbergin säännöstön moninkertainen rikkominen.
 • Kanadan rikoslain moninkertainen rikkominen
 • muut rikokset, jotka määritetään poliisitutkinnassa

Huomaa, että tämä rikostutkintapyyntö keskittyy Manitobaan, joten väitetyt rikoksentekijät ovat pääasiassa Manitobassa. Vastaavat väitteet koskisivat kuitenkin yhtä lailla myös muissa maakunnissa vastaavissa tehtävissä toimivia henkilöitä.   

Seuraavassa on muutamia asiakirjan kohokohtia:

 1.  Tämä kertomus ei perustu "asiantuntijalausuntoihin" kannan vahvistamiseksi. Tässä raportissa käytetään hallituksen esittämiä todellisia lukuja, ja nämä tilastot todistavat, että pandemiaa koskeva kertomus on valheellinen ja että ihmiset, jotka esittivät väärän kertomuksen, tiesivät sen olevan valheellinen.
 2.  "Raportin tarkoituksena on antaa poliisille riittävästi tietoa rikostutkinnan aloittamiseksi.". Koska eri hallitusten ja viranomaisten toimet jatkuvat ja joissakin tapauksissa nämä hallituksen toimet aiheuttavat edelleen vakavaa haittaa eri henkilöille eri puolilla Kanadaa, odotamme ja pyydämme poliisia hankkimaan välittömiä kieltokanteita hallitusta vastaan, jotta kaikki nämä jatkuvat toimet, jotka vahingoittavat entisestään sekä yksilöitä että koko yhteiskuntaamme, voidaan keskeyttää. Kieltokanteiden tulisi pysyä voimassa, kunnes tutkinta saadaan päätökseen."

Koko asiakirja on erittäin hyvin kirjoitettu, helppolukuinen ja informatiivinen. Pääset siihen käsiksi täältä.

Olemme olleet mukana muissa toimissa, joissa on pyydetty tai vaadittu Kanadan poliiseja pitämään kiinni valaehtoisuudestaan., palvella ja suojella kansaa ja ylläpitää maan korkeimpia lakeja.ja soveltaa lakia tasapuolisesti rikkaisiin ja vallanpitäjiinfulmukaan lukien poliittinen luokka.

Toistaiseksi olemme olleet surullisen pettyneitä; näyttää siltä, että mitään merkittäviä poliisitoimia ei ole toteutettu yhtäkään kanadalaista, joka olisi syyllistynyt moniin covidien rikoksiin ihmisyyttä vastaan. Jos Manitoban poliisi ei käynnistä vakavaa tutkimusta näistä yksityiskohtaisista rikossyytöksistä, se rikkoo räikeästi valaansa ja laiminlyö velvollisuutensa kaikkien nähtäväksi. Siinä tapauksessa meidän on tunnustettava, että Kanadan poliisi, kuten hallitukset, lääketieteen sääntelyelimet ja monet muutkin instituutiot, on menettänyt kaiken legitimiteettinsä, eikä se enää palvele kansaa eikä pane lakia täytäntöön oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Tunnustamme, että olemme omillamme ja että meidän on lyöttäydyttävä yhteen korruptoituneessa ja epäonnistuneessa valtiossa, joka kerran oli Kanada.

Rukoilkaamme, että Manitoban poliisi ottaisi huomioon tämän raportin, jonka Poliisi vapauden puolesta. He näyttävät Kanadan poliisille tietä oikeusvaltion ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Jos he eivät tee niin, he ovat menettäneet kaiken legitimiteettinsä, ja meidän on kohdattava se tosiasia, että Kanada on epäonnistunut ja korruptoitunut valtio. Me suunnittelemme strategioita selviytyäksemme, puolustaaksemme itseämme ja syrjäyttääksemme hallituksemme ja toimielimemme vallanneet rikolliset.  

Paljon lisää hienoja resursseja on osoitteessa Kanadan poliisi vapauden puolesta.

Poliisi vapauden puolesta Ottawassa

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi