Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Michael Alexander & tohtori Trozzi | Vaccine Choice Canada -tapahtuma

Kanadan perustuslakijuristi Michael Alexander ja tohtori Trozzi ja Vaccine Choice Canada 13. huhtikuuta 2022

Kaksi maailman vaarallisinta ja ilkeintä järjestöä ovat Maailman talousfoorumi ja Maailman terveysjärjestö. Ne ovat keskeisiä tekijöitä irvokkaissa covid-rikoksissa ihmisyyttä vastaan. Hiljaisissa takahuonekaupoissa ne manööveröivät valta-asemiin, joista käsin ne rikkovat meitä kaikkia. WEF ja WHO on asetettava valokeilaan ja niitä vastaan on taisteltava kaikin voimin. Kanadan perustuslakijuristi ja tohtori Trozzi paljastavat tässä niiden tuhoisan historian, nykyisen vallankaappauksen ja strategiat niiden pysäyttämiseksi.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi