Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

"Me tulemme hakemaan sinut!" Australialainen senaattori Malcolm Roberts varoittaa.

Senaattori Malcolm Roberts huomauttaa pääministeri Scott Morrisonille, terveysministeri Greg Huntille ja muille kovan luokan rikollisille.

Australian Covid Under Question -tutkimuksen jälkeen senaattori Roberts antoi tämän tiiviin yhteenvedon parlamentille, ennen kuin hän varoitti "pääministeriä, terveysministeriä, liittovaltion terveysministeriötä ja kaikkia senaatin ja edustajainhuoneen jäseniä, jotka ovat syyllistyneet tähän rikokseen". "Emme anna teidän selvitä tästä. Me tulemme hakemaan teidät. Meillä on kestävyyttä ajaa teidät alas, ja me piru vie tulemme tekemään sen!"

Covid kysymyksessä

Se oli Queenslandin senaattori Malcolm Roberts joka järjesti Covid kysymyksessä, Kyseessä oli puoluerajat ylittävä tutkimus Australian hallituksen vastauksesta COVID-19:ään. Se pidettiin 23. maaliskuuta 2022. Covid Under Question -tapahtumaan osallistui lääkäreitä, tiedemiehiä, asiantuntijoita, taloustieteilijöitä ja muita, jotka kaikki todistivat hallituksen vastauksesta COVIDiin. Tämä hallituksen "vastaus" oli ajoittain uskomaton. Terveysjohtajan sanelujen ja vallanhimoisten poliitikkojen järjettömyys paljastuu tässä. Niiden aiheuttamat kuolemat ja haitat ovat ennennäkemättömiä.

Australian Covid Under Question -tutkimuksen indeksoitua videokirjastoa varten. klikkaa tästä.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi