Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Australia | Covid Under Question Inquiry Täydellinen videokooste

"COVID UNDER QUESTION" on senaattori Malcolm Robertsin isännöimä puoluerajat ylittävä tutkimus, jossa tarkastellaan Australian hallituksen vastausta COVID-19:ään. Se pidettiin 23. maaliskuuta 2022. Tässä on indeksoitu videokirjasto tilaisuudessa puhuneista lääkäreistä, tutkijoista, asiantuntijoista, taloustieteilijöistä ja muista henkilöistä. Mukana ovat muun muassa tohtori Tess Lawrie, tohtori Peter McCullough, tohtori Kat LIndley, tohtori Pierre Cory, tohtori Robert Brennan ja monet muut).

Sen Malcolm Robertsin johdanto:

Sisällysluettelo

Todellisen tieteen sivuuttamisen kustannukset

Liiketoiminnalliset ja ammatilliset kustannukset

"Rokotteen" aiheuttamat vammat

Sääntelyelinten (TGA, CDC) puutteet.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi