Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Edustaja Thomas Massie suojelee äitejä FBI:n leimaamiselta

Washingtonissa on hyviä poliitikkoja, jotka taistelevat Big Pharman suo-olentoja vastaan. Katsokaa tämä 4 minuutin pätkä Edustaja Thomas Massie puhuu kongressissa. Massie on ollut Kentuckyn neljännen kongressipiirin Yhdysvaltain edustaja vuodesta 2012. Massien lyhyt puhe sekä muistuttaa meitä siitä, mitä tervejärkisyys on, että osoittaa, kuinka korruptoituneita vihollisemme miehittämät hallitukset ja instituutiot ovat tulleet. Otetaan maamme ja maailmamme takaisin.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi