Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Pierre Kory puhuu Defeat the Mandates -mielenosoituksessa.

Tohtori Pierre Kory M.P.A., M.D. on FLCCC Alliancen perustajajäsen ja COVID-19:n profylaksian ja hoitoprotokollien toinen kirjoittaja. Hänellä on sisätautien, keuhkosairauksien ja tehohoitolääketieteen tutkintotodistus. Tohtori Kory on maailmanlaajuinen johtaja covidin hoidossa ja ihmiskunnan puolustamisessa rikollista covidi-yritystä vastaan.

Katso tämä 1 minuutin pituinen klippi Tohtori Pierre Kory puhumassa nykyisessä Defeat the Mandates -mielenosoituksessa Yhdysvalloissa.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi