Tohtori Pierre Kory puhuu Defeat the Mandates -mielenosoituksessa.

Tohtori Pierre Kory M.P.A., M.D. on FLCCC Alliancen perustajajäsen ja COVID-19:n profylaksian ja hoitoprotokollien toinen kirjoittaja. Hänellä on sisätautien, keuhkosairauksien ja tehohoitolääketieteen tutkintotodistus. Tohtori Kory on maailmanlaajuinen johtaja covidin hoidossa ja ihmiskunnan puolustamisessa rikollista covidi-yritystä vastaan.

Katso tämä 1 minuutin pituinen klippi Tohtori Pierre Kory puhumassa nykyisessä Defeat the Mandates -mielenosoituksessa Yhdysvalloissa.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Päivittäinen uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Liittolaisemme

fiSuomi