Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Mark Trozzi vastustaa WHO:n pandemiasopimusta | Rebel News

Miksi ja miten WHO:n pandemiasopimus on pysäytettävä.

Aikaa ei mene hukkaan. Sukellamme WHO:n covid-huijaukseen ja heidän hyväksikäyttöönsä meitä kaikkia kohtaan, arvioimme nykytilannettamme ja WHO:n aiheuttamaa välitöntä uhkaa sekä sitä, miten aiomme pysäyttää tämän ja palauttaa ihmisoikeudet ja oikeusvaltioperiaatteen maailmaamme.

Kuvaus Tamara Ugolini

Tamara Ugolini

Jo toukokuussa 2020 tohtori Mark Trozzi, - tuli esiin jakamalla todellisuutta hänen päivystysosastollaan, että sairaalat olivat täysin tyhjiä, vaikka tiedotusvälineet kertoivat, että ne olivat tyhjiä. sota-alueet tarvitsevat valmistautukaa nousuun (jota ei koskaan tullut).

Helpottaa kautta äskettäin perustettu Maailman terveysneuvosto (WCH), ja tohtori Trozzi istuu nykyään useissa lautakunnissa ja komiteoissa, jotka ajavat vastuuvelvollisuutta, asianmukaisia tieteellisiä menetelmiä ja tosiasioiden levittämistä COVID-vastauksen ympärillä.

Esimerkiksi: virheelliset COVID-ennustemallit ovat näyttöön perustuvan päätöksenteon perikuva.

Tässä haastattelussa tohtori Trozzi ja minä keskustelemme koko ajan siitä, mitä puutteita Maailman terveysjärjestö (WHO) ja viimeisimpänä heidän ehdotuksensa, joka liittyy Pandemiasopimus.

WCH vastustaa suoraan tätä hallitustenvälistä neuvotteluryhmää ja on antanut julkaisi äskettäin avoimen kirjeen pandemiasopimuksen (tai -sopimuksen) vastustaminen.

Kuvailemalla tätä globalistiseksi vallankaappaus, tohtori Trozzi viittaa takaisin shenanigans WHO:n toteuttamat toimet sikainfluenssapandemia ja miten määritelmiä muutetaan tarpeen mukaan tiettyjen kertomusten mukaisiksi.

Lisäksi hän kehottaa kanadalaisia osallistu päättää tämä esityslistan kohta ennen kuin se pääsee etenemään pidemmälle.

Kiitos Rebel News

Voit käydä Rebel Newsin sivuilla osoitteessa https://www.rebelnews.com/ ja seuraa Tamara Ugolinin työtä täällä: https://www.rebelnews.com/journalist_tamara_ugolini

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi