Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

11. huhtikuuta 2022 Tohtori Trozzi isännöi WCH:n yleiskokousta.

Tänään 11. huhtikuuta 2022 tohtori Trozzi isännöi Maailman terveysneuvoston yleiskokousta klo 14.00 EDT Toronton aikaa. Kuulemme perusteellisia todisteita ja analyysejä ympäri maailmaa meneillään olevista poliittisista takahuonekaupoista, jotka myyvät meidät kaikki, heikentävät kansallista suvereniteettia ja ihmisoikeuksia ja luovat dystooppisen autoritaarisen painajaisen, joka meidän on pysäytettävä. Liity tänne

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi