Tohtori Mark Trozzi

Kiireellinen toimintakutsu. Auta pysäyttämään WHO:n seuraava plandemia.

Estetään WHO:ta käyttämästä väärennettyä julkista palautetta seuraavan suuren vallankaappauksensa perustelemiseksi.

WHO jatkaa juontaan, jonka tarkoituksena on lujittaa entistä enemmän ihmisoikeuksia murskaavaa valtaa ja hallita elämääsi (ja kuolemaasi) "Pandemiaan varautumista koskevalla sopimuksellaan" (Pandemic Preparedness Treaty/Agreement). (ks: yksi, kaksi, kolme, neljä)

Klassiseen globalistiseen tyyliin WHO luo julkista osallistumista, jotta he voivat sanoa, että me pyysimme sitä, mutta pian he sitten pistävät meitä vastaan aivan uudella tasolla.

WHO:lla on verkkosivu, jossa "sidosryhmät" voivat hakea kahden minuutin puheenvuoroa asiasta, ja määräaika näiden kahden minuutin hakemiselle on huomenna maanantaina 11. huhtikuuta 2022 klo 12.00 CEST, joka on 4.00 EDT Toronton aikaa. Tässä te haette kahden minuutin puheenvuoroa kysymykseen: "Mitä olennaisia elementtejä mielestäsi pitäisi sisällyttää uuteen kansainväliseen välineeseen, joka koskee pandemiavalmiutta ja -reagointia?".

WHO:lla on myös paikka, jossa teoriassa kuka tahansa meistä voi "lähettää" enintään 250 kirjallista sanaa ilmaistakseen ajatuksiaan: "Pandemiaan varautumista koskeva sopimus/sopimus".

Jos olette seuranneet WHO:ta ja WEF:ää koskevia paljastuksia, tiedätte, että niihin ei voi luottaa, eivätkä ne ole kiinnostuneita suojelemaan terveyttänne. .

Miten voimme estää WHO:ta käyttämästä väärennettyä yleisön mielipidettä perustellakseen seuraavaa suurta vallan- ja rahanahneuttaan?  

Tässä on lyhyen aikavälin suunnitelma ja suositus. Pyydämme teitä hakemaan jompaakumpaa tai molempia (puhumista ja kirjoittamista) WHO:n verkkosivustolla. Tallenna kopio kirjallisesta hakemuksestasi. Jos haet puhujaksi, tee yksinkertainen video- tai äänitallenne siitä, mitä haluat sanoa.  

Pian jaamme kanssasi toisen sivuston, jonne voit mennä ja ladata sen, mitä kirjoitat ja/tai sanot. Siellä meillä on todelliset tiedot yleisön mielipiteistä, joita voimme kaikki jakaa ja tarkkailla. Annamme mahdollisuuden aidosti suodattamattomaan julkiseen mielipiteeseen WHO:sta ja sen suunnitelmista.

Mielestäni meidän pitäisi ensinnäkin potkia WHO ulos kansakunnistamme ja olla antamatta heille enää senttiäkään kovalla työllä ansaitsemistamme rahoista. Haluan kuulla ja lukea myös teidän mielipiteenne. Tämä todellinen julkisuus estää WHO:ta yksinkertaisesti poimimasta, valitsemasta ja hautaamasta "lausuntojamme" sivustoltaan.

Ryhtykää toimeen 1, 2 tai molempiin; odottakaa sitten lisätietoja tulevalla viikolla.

Toimenpide 1:    

Hae puheoikeutta täällä https://inb.who.int/ (selaa sivua alaspäin). Määräaika on huomenna, maanantaina 11. huhtikuuta klo 12.00 CEST eli klo 4.00 EDT Toronton aikaa (eli tänään on tämän päivän päivä, ystävät).  

Toimenpide 2:

Kirjoita enintään 250 sanan pituinen kirjallinen hakemus WHO:n sivustolle tästä linkistä.  https://inb.who.int/home/written-submissions - määräaika on keskiviikkona 13. huhtikuuta 5 PM CEST eli 11 AM EDT Toronton aikaa.  

Muistathan tallentaa kirjalliset kannanottosi ja/tai nauhoitetun viestin. Varmistamme, ettei WHO hautaa sanojasi ja ääntäsi. Voitte odottaa saavanne ohjeet seuraavan viikon tai kahden kuluessa, jotta äänenne voidaan sisällyttää Kansan julkiseen arkistoon.

Kiitos osallistumisesta ja tämän toimintasuunnitelman jakamisesta. Toimi nyt.

Me ihmiset olemme oikeutettu auktoriteetti elämässämme ja maailmassamme.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi