Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

SAVAERS Etelä-Afrikan rokotteiden haittatapahtumien raportointijärjestelmä (South African Vaccine Adverse Event Reporting System)

VAERS ihmisten toimesta, ihmisiä varten.

On olemassa institutionaalinen peittely (ks: yksi ja kaksi) sekä vahingoista ja kuolemasta (ks: yksi ja kaksi), jotka johtuvat pakotetuista covid-injektioista. Etelä-Afrikan rokotteiden haittavaikutusten raportointijärjestelmä (SAVAERS) on riippumaton, vapaaehtoinen ja yleisen edun mukainen rokotevaikutusten raportointijärjestelmä, jonka ihmiset ovat nimenneet ihmisiä varten. SAVAERSin tavoitteena on terveys, avoimuus ja vastuullisuus. SAVAERS on loistava esikuva kansalaisaktivisteille kaikkialla maailmassa, jotka pyrkivät kiertämään peittelyä ja luomaan avoimuutta niin kutsuttujen kovettumien "rokotteiden" aiheuttamien kuolemantapausten ja sairauksien kehittymisestä.

Tutustu SAVAERSiin täällä:

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi