SAVAERS Etelä-Afrikan rokotteiden haittatapahtumien raportointijärjestelmä (South African Vaccine Adverse Event Reporting System)

VAERS ihmisten toimesta, ihmisiä varten.

On olemassa institutionaalinen peittely (ks: yksi ja kaksi) sekä vahingoista ja kuolemasta (ks: yksi ja kaksi), jotka johtuvat pakotetuista covid-injektioista. Etelä-Afrikan rokotteiden haittavaikutusten raportointijärjestelmä (SAVAERS) on riippumaton, vapaaehtoinen ja yleisen edun mukainen rokotevaikutusten raportointijärjestelmä, jonka ihmiset ovat nimenneet ihmisiä varten. SAVAERSin tavoitteena on terveys, avoimuus ja vastuullisuus. SAVAERS on loistava esikuva kansalaisaktivisteille kaikkialla maailmassa, jotka pyrkivät kiertämään peittelyä ja luomaan avoimuutta niin kutsuttujen kovettumien "rokotteiden" aiheuttamien kuolemantapausten ja sairauksien kehittymisestä.

Tutustu SAVAERSiin täällä:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi