Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Maailmanlaajuinen syöpäluvut kasvavat räjähdysmäisesti "rokotteiden" jälkeen ja niitä peitellään.

Lääkärit ja tiedemiehet kaikilla mantereilla raportoivat samasta asiasta. Uusien ja uusiutuvien syöpien räjähdysmäinen lisääntyminen covid-injektioiden jälkeen.

Lisätietoja

Covid-injektiot aiheuttavat lukuisia haittoja immuunijärjestelmälle (ks. esim: yksi, kaksi, kolme). Tähän sisältyy syöpää vastaan taistelevien CD8-T-solujen tukahduttaminen (ks. esim: yksi, kaksi), kuten on osoitettu 100%:ssä ennen ja jälkeen covid-injektioiden testatuista henkilöistä.

Lääkärit ympäri maailmaa raportoivat uusien, harvinaisten ja toistuvien syöpien räjähdysmäisestä lisääntymisestä injektioiden jälkeen. Monilla vakaassa tilassa olevilla syöpäpotilailla syöpä uusiutuu äkillisesti tai etenee nopeasti, ja monet kuolevat.

Peittely on järjestetty, mukaan lukien "haittavaikutusten ja kuolemantapausten raportointijärjestelmien" keskittäminen valvotuille globalistisille yksiköille. Esimerkiksi monille eurooppalaisille lääkäreille on nyt kerrottu, että heidän on osoitettava haittavaikutuksista ja kuolemantapauksista ilmoittamisyritykset Euroopan unionin yksikölle eikä maakunnallisille tai kansallisille viranomaisille.   

Saksalaisille lääkäreille on kerrottu, että syöpätilastot kirjataan nyt käsin, mikä on hyvin hidas prosessi, joten kestää kuusi vuotta ennen kuin tämän vuoden tiedot ovat nähtävissä.     

Syöpätapausten ja muiden haittatapahtumien ja kuolemantapausten laajempi peittely on menossa huonommasta huonompaan suuntaan. Ruumiit muun muassa tuhkataan mahdollisimman nopeasti ruiskutuksen jälkeisten kuolemantapausten yhteydessä, mikä tarkoittaa käytännössä todisteiden polttamista. Jopa nuorten kuolleiden uhrien ruumiit tuhkataan 2 päivän kuluessa. Tämä on järjetöntä ja ennen kuulumatonta.

Syövän lisäksi yksi tärkeimmistä haittavaikutusten ja kuolemantapausten aiheuttajista on piikkiproteiinimyrkytys. SP-myrkytys elimissä ja kudoksissa osoitetaan ruumiinavauksissa tai biopsioissa, immunopiikkiproteiinin jauhovärjäys; mutta maailmassa on hyvin vähän patologian yksiköitä, jotka tekevät näin. Kuten patologi tohtori Ryan Cole on selittänyt "Et voi löytää, mitä et etsi" .

Peittely pahenee entisestään. Teidän on katsottava ympärillenne ja uskottava omia silmiänne.

Suositellaan:  

https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi