Tohtori Mark Trozzi

Maailmanlaajuinen syöpäluvut kasvavat räjähdysmäisesti "rokotteiden" jälkeen ja niitä peitellään.

Lääkärit ja tiedemiehet kaikilla mantereilla raportoivat samasta asiasta. Uusien ja uusiutuvien syöpien räjähdysmäinen lisääntyminen covid-injektioiden jälkeen.

Lisätietoja

Covid-injektiot aiheuttavat lukuisia haittoja immuunijärjestelmälle (ks. esim: yksi, kaksi, kolme). Tähän sisältyy syöpää vastaan taistelevien CD8-T-solujen tukahduttaminen (ks. esim: yksi, kaksi), kuten on osoitettu 100%:ssä ennen ja jälkeen covid-injektioiden testatuista henkilöistä.

Lääkärit ympäri maailmaa raportoivat uusien, harvinaisten ja toistuvien syöpien räjähdysmäisestä lisääntymisestä injektioiden jälkeen. Monilla vakaassa tilassa olevilla syöpäpotilailla syöpä uusiutuu äkillisesti tai etenee nopeasti, ja monet kuolevat.

Peittely on järjestetty, mukaan lukien "haittavaikutusten ja kuolemantapausten raportointijärjestelmien" keskittäminen valvotuille globalistisille yksiköille. Esimerkiksi monille eurooppalaisille lääkäreille on nyt kerrottu, että heidän on osoitettava haittavaikutuksista ja kuolemantapauksista ilmoittamisyritykset Euroopan unionin yksikölle eikä maakunnallisille tai kansallisille viranomaisille.   

Saksalaisille lääkäreille on kerrottu, että syöpätilastot kirjataan nyt käsin, mikä on hyvin hidas prosessi, joten kestää kuusi vuotta ennen kuin tämän vuoden tiedot ovat nähtävissä.     

Syöpätapausten ja muiden haittatapahtumien ja kuolemantapausten laajempi peittely on menossa huonommasta huonompaan suuntaan. Ruumiit muun muassa tuhkataan mahdollisimman nopeasti ruiskutuksen jälkeisten kuolemantapausten yhteydessä, mikä tarkoittaa käytännössä todisteiden polttamista. Jopa nuorten kuolleiden uhrien ruumiit tuhkataan 2 päivän kuluessa. Tämä on järjetöntä ja ennen kuulumatonta.

Syövän lisäksi yksi tärkeimmistä haittavaikutusten ja kuolemantapausten aiheuttajista on piikkiproteiinimyrkytys. SP-myrkytys elimissä ja kudoksissa osoitetaan ruumiinavauksissa tai biopsioissa, immunopiikkiproteiinin jauhovärjäys; mutta maailmassa on hyvin vähän patologian yksiköitä, jotka tekevät näin. Kuten patologi tohtori Ryan Cole on selittänyt "Et voi löytää, mitä et etsi" .

Peittely pahenee entisestään. Teidän on katsottava ympärillenne ja uskottava omia silmiänne.

Suositellaan:  

https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

1 kommentti

  1. Dear Dr. Trozzi
    I just want to let you know that the dedicated and hard work you have done to create / set up, maintain your website is greatly appreciated. I wanted to send the videos re the immune system to a rather elderly friend but I am concerned that the background music makes it difficult to hear your voice. Could you eliminate the music to make it easier to understand you. Thank you

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi