Tohtori Mark Trozzi

Julkaisimme 3. huhtikuuta lyhyen videon Venäjän presidentistä Vladimir Putinista. Videolla hän näytti ottavan voimakkaasti kantaa maailmanlaajuisia rikoksia ihmisyyttä vastaan tekeviä rikoksia vastaan. Sittemmin olemme saaneet tietää, että hänen puheensa käännös englanniksi ei ollut tarkka. Poistamme nyt kyseisen viestin.  

Kun asiaa tarkastellaan tarkemmin, huomaamme, että Putinin puhe on ollut paljon enemmän WEF:n / WHO:n kovidien agendan mukainen, ja se on sellaisenaan ristiriidassa todellisen tieteen ja tilanteen ymmärtämisen kanssa:

Tässä on Putin, joka tukee olennaisesti covidien kertomusta -

Putinin ainoa merkittävä nykyinen ero Bidenin hallinnon propagandaan tartuntatautien osalta rajoittuu sekä Putinin että Kiinan väitteisiin, Yhdysvaltojen osalta biolaboratoriot ympäri maailmaa, Ukraina mukaan lukien, ja mitä uhkia ne voivat aiheuttaa Venäjälle.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi