Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Putin | peruuttaminen ja oikaisu

Julkaisimme 3. huhtikuuta lyhyen videon Venäjän presidentistä Vladimir Putinista. Videolla hän näytti ottavan voimakkaasti kantaa maailmanlaajuisia rikoksia ihmisyyttä vastaan tekeviä rikoksia vastaan. Sittemmin olemme saaneet tietää, että hänen puheensa käännös englanniksi ei ollut tarkka. Poistamme nyt kyseisen viestin.  

Kun asiaa tarkastellaan tarkemmin, huomaamme, että Putinin puhe on ollut paljon enemmän WEF:n / WHO:n kovidien agendan mukainen, ja se on sellaisenaan ristiriidassa todellisen tieteen ja tilanteen ymmärtämisen kanssa:

Tässä on Putin, joka tukee olennaisesti covidien kertomusta -

Putinin ainoa merkittävä nykyinen ero Bidenin hallinnon propagandaan tartuntatautien osalta rajoittuu sekä Putinin että Kiinan väitteisiin, Yhdysvaltojen osalta biolaboratoriot ympäri maailmaa, Ukraina mukaan lukien, ja mitä uhkia ne voivat aiheuttaa Venäjälle.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi