Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Paul Alexander paljastaa hallituksen, Pfizerin ja FDA:n rikollisuuden.

Tohtori Mark Trozzin johdanto

Muistatko Yhdysvaltain FDA haluaa 55 vuotta aikaa asiakirjojen julkaisemiseen. jotka liittyvät Pfizerin kokeellisen "rokotteen" hyväksyntään, vaikka ne tarvitsivat vain 108 päivää näiden asiakirjojen tarkistamiseen ja näiden nyt pahansuopa injektioiden hätäkäyttöluvan myöntämiseen. Kiitos PHMPT (kansanterveyden ja lääketieteen ammattilaiset avoimuuden puolesta).) tämän asian jatkamisesta ja FDA:n haastamisesta oikeuteen; a Yhdysvaltain liittovaltion tuomari määräsi asiakirjojen luovuttamisesta yleisölle 8 kuukauden aikana 55 vuoden sijasta..

Tässä on lisätietoja Pfizerin asiakirjojen luovuttaminen.

Neljäs ja viimeisin julkaistujen asiakirjojen erä, joka on tosin vahvasti redusoitu kuten muutkin, paljastaa, että Pfizer, FDA ja muut hallitukset tiesivät aikaisemman tartunnan antamasta vahvasta luonnollisesta immuniteetista.

Vielä järkyttävämpää on paljastus siitä, että Pfizer, FDA ja vastaavasti hallitukset ympäri maailmaa, jotka hyväksyivät nämä vaaralliset injektiot, tiesivät, että injektion saaneiden henkilöiden immuunijärjestelmä tukahdutettiin välittömästi, mikä lisäsi infektioriskiä injektiota seuraavan viikon aikana. Sen lisäksi, että FDA ja muut hallitukset pitivät tämän tiedon salassa, ne myös loivat vilpilliset järjestelmät, joiden mukaan ihmiset nimettiin virallisesti "rokotetuiksi" vasta 15 päivän kuluttua rokotuksista.. Tämä tarkoittaa sitä, että heidän immuunijärjestelmäänsä tukahdutettiin tietoisesti, ja tämä aiheutti lisääntyneitä suolistosairauksia ja kuolemia injektion uhreissa, mutta tämä peitettiin merkitsemällä ja laskemalla heidät "rokottamattomiksi" tämän injektion aiheuttaman immuniteetin tukahduttamisen alkuvaiheen aikana.

Tämän murhanhimoiset seuraukset oikeuttavat tohtori Paul Alexanderin, PhD:n oikeudenmukaisen tiradin seuraavassa uudessa artikkelissaan:

Tohtori Paul Alexanderin artikkeli

Pfizerin oma tutkimus osoitti, että aiemmin tartunnan saaneet olivat suojassa vakavalta taudilta eli LUONNOLLISESTA immuniteetista (riippumatta siitä, oliko heillä näyttöä aiemmasta tartunnasta); nämä Pfizerin pedot tiesivät luonnollisesta immuniteetista.

Pfizer tiesi myös, että rokote lisäsi tartunnan mahdollisuutta 7 päivän kuluessa rokotuksen jälkeen, Bourla tiesi, Fauci tiesi, Francis Collins tiesi, Walensky tiesi, nämä roistot tiesivät...he kaikki valehtelivat!
Tohtori Paul Alexander, PhD

Onko tämä tuottamuksellinen henkirikos?

Jos näille lääketehtaiden, Pfizerin ja Modernan jne. pedoille annettaisiin vastuuvakuutussuoja (PREP.... PREP-lain mukainen vastuuvapaus COVID-19-rokottajilleAlex Azar alkuvuodesta 2020, eivätkö he rikkoneet sopimusehtoja, jotka koskevat haittavaikutusten ilmoittamista ym. Eikö tämä mitätöi vastuunsuojan ja anna meille mahdollisuuden riistää näiltä toimitusjohtajilta, tutkijoilta ja yrityksiltä kaikki? ja vangita monet?

Nämä pedot ovat vaarantaneet poliisiemme ja sotilaidemme hengen, ja pelkään, että monet heistä kärsivät ja saattavat kuolla lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Aion kertoa teille miksi seuraavassa viestissä.

Mutta keskitytäänpä nyt käsillä olevaan aiheeseen. Uusi Pfizerin asiakirjadumppi... toinen... valtavat seuraukset!

Ensinnäkin Phil Kerpen on fiksu, en ole aina samaa mieltä hänen näkemyksistään, mutta hän on todella fiksu. Pidän hänen tasapainostaan täällä. Pidän monista hänen sanoistaan.

Pfizer viittaus, josta me puhumme. En halunnut puhua FOXista, sillä minulle FOX on sama kuin CNN, mutta Tucker ja Laura tekevät silti hyvää työtä. Ylistys hänelle täällä.

He tiesivät, että immuunijärjestelmä oli ohimenevästi heikentynyt. Valkosolut olivat suppressoituneina 7 päivän ajan pistoksen jälkeen ja saivat COVIDin heti ja monet sairastuivat pahasti ja kuolivat... kyllä, oli todellista NEGATIIVISTA VAIKUTTAVUUTTA ja injektio aiheutti ihmisille infektioita ja sairastuivat pahasti ja kuolivat....

he valehtelivat, he kaikki valehtelivat, CDC, NIH, NIAID, Pfizer jne. ja Moderna valehtelivat... kaikki nämä julkisen terveydenhuollon virkamiehet, hallituksemme, joihin luotimme, valehtelivat, ja heidät on saatettava laillisesti vastuuseen. Emme voi päästää heitä käsistämme oikeussalissa. Nämä CDC:n ja NIH:n pedot ja lääkärit, jotka saivat rahaa tästä korruptioon osallistumisesta, jotka valehtelivat potilailleen, eivät kertoneet ihmisille, jotka saivat rokotteen, että heidän pitäisi pysyä kotona ja eristää itsensä, koska heidän immuunijärjestelmänsä oli heikentynyt ja vaarassa, ei, ei, ei, joten heidät on saatava vastuuseen ja heidät on vangittava, jos tämä on totta.....ette KOSKAAN varoittaneet ketään olemaan varovainen ja pysymään poissa 2 viikkoa, koska immuunijärjestelmä oli tukahdutettu ja alhainen.... kertomalla meille olisi myönnetty, että oli olemassa todellinen ongelma ja olit vaarassa rokotteen takia, kun otit rokotteen...valtava ongelma...kuten Risch sanoisi, "ei-nolla"-ongelma....

He kärsivät meistä, nämä pedot hallituksissamme, nämä epäloogiset, järjettömät, absurdit, järjettömät teknokraatit ja lukitushullut! nämä television lääketieteen asiantuntijat, jotka aina leuhkivat ja puhuvat puhdasta hölynpölyä ja roskaa COVID:istä. hölynpölyä. lukitsivat lapsia pois 2 vuodeksi ikkunattomiin huoneisiin jopa (Quebec)... minun näkemykseni on, että vangitkaa heidät kaikki! tämä ei ollut mikään yksinkertainen lipsahdus, he halusivat hämärtää 75 vuotta ja piilottaa tiedot, nämä ovat rikollisia IMO. Onko tämä tuottamuksellinen henkirikos? tai vastaava? ystäväni Doug näyttää ajattelevan ja minä ajattelen.

CDC ja NIH jne. muuttivat täysin rokotetun määritelmän 15. päivään rokotuksen jälkeen, nämä pedot, nämä rikolliset...miksi he tekivät tämän? jotta tartuntoja ja kuolemantapauksia ei laskettaisi, vaan ne kerättäisiin ikään kuin "ROKOTTOMIEN" kohdalla, jotta valehtelija Walensky voisi mennä sanomaan, että kyseessä on rokottamattomien pandemia, vaikka hän tiesi valehtelevansa... hän tiesi, että he sijoittivat haitat ja kuolemantapaukset rokottamattomiin saadakseen rokotetut tiedot näyttämään hyvältä, vaikka he tiesivät, että rokote oli tehoton, sen teho oli negatiivinen ja se oli haitallinen. He kaikki olivat, näiden roistomiesten.... lääkäreiden ja tiedemiesten ja erityisesti McMaster U:ssa todisteisiin perustuvan lääketieteen (EBM) piirissä toimivien pitäisi ripustaa päänsä häpeään, koska he ovat edelleen osallisina joukkokorruptiossa rokotteiden markkinoimiseksi ja koska he yrittävät edelleen kieltää varhaishoidon tehokkuuden esittämällä väärennettyjä suboptimaalisia menetelmiä koskevia tutkimuksia... EBM kuoli ja EBM:n tekijät tappoivat sen... he tappoivat oman alansa... haluten kuuluisuutta, apurahoja ja palkkojensa säilyttämistä.....häpeällistä...kaikki rahan takia...he ovat huoria, rahahuoroja, myivät potilaat ja yleisön rahan takia. Lääketieteen ala, kliininen lääketiede, on kuollut. Ei kunnioitusta näitä ihmisiä kohtaan. Ei mitään.

Se on todellakin pöyristyttävää, koska Pfizerin toimitusjohtajan Albert Bourlan (Modernan Bancel), FDA:n, CDC:n, NIH:n ja FDA:n, kyllä, FDA:n, Hahnin ja muiden on täytynyt tietää tämä, mutta nämä korruptoituneet ihmiset julkaisivat tiedot valheellisesti ja harhaanjohtavasti poliittisille päättäjille ja yleisölle, joka vain etsi totuutta. He järjestivät "rokotetun" määritelmän uudelleen saavuttaakseen tämän. Nämä roistot.

Enemmän haittavaikutuksia ja haittoja nuoremmille? Kyllä, olemme nähneet CVST:n, olemme nähneet kuolemaan johtavan sydänlihastulehduksen...

Haluan asianmukaiset oikeudelliset tutkimukset ja riisua kaikki heidän rahansa, jos se on todistettu ja näyttää siltä heidän omien asiakirjojensa perusteella, ja IMO, laittaa monet vankilaan tästä väärinkäytöksestä.

Haastan heidät, tulkaa ryhmänä, tuokaa koko CDC, NIH, tuokaa Bourla Pfsier ja Bancel, ja väitelkää kanssani, keskustelkaa kanssani, puhukaa minulle, puhukaa McCullough'lle, puhukaa Rischille, puhukaa Trozzille, puhukaa Bridlelle, puhukaa Malonelle, puhukaa Oskouille (hän sanoi sen, mitä opimme nyt kesäkuussa 2020 Ingraham Anglessa rokotteesta ja tiedoista, ennalta-arvattava, nerokas), puhukaa Tenenbaumin kanssa, puhukaa Vanden Bosschen kanssa, tulkaa puhumaan kanssani.....missä tahansa ja milloin tahansa, tuokaa kaikki mitä haluatte, tulkaa puhumaan Theresa Tamin ja Howard Njoon kanssa Kanadan PHAC:sta ja Health Canadasta, kertokaa meille, miten te teitte nämä COVID- ja rokotepäätökset, kun näemme Pfizerin asiakirjojen dumpeista, joiden toivoitte pysyvän piilossa 75 vuotta, että te ihmiset olette joukko joko epäloogisia, epäpäteviä, epäpäteviä, akateemisesti huolimattomia ihmisiä tai erittäin pahansuopia. Kallistun jälkimmäiseen.

Pfizer törkeät valheet, rikollinen IMO

Breaking: Pfizer & FDA tiesivät, että rokotetuilla esiintyy vasta-aineista riippuvaista tehostumista.

Linkit tohtori Paul Alexanderin seuraamiseen ja tukemiseen:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi