Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Nuorille

Tilaisuus, jossa nuoret eri puolilta maailmaa voivat kokoontua yhteen ja auttaa tekemään maailmasta paremman paikan.

Nuorisologolle

Nuorille on 16-30-vuotiaiden kansainvälinen yhteistyöryhmä. Se on foorumi nuorille visionääreille, jotka pyrkivät tekemään maailmasta paremman paikan. Over to the Youth tarjoaa yhteyksiä nuorten ja opettajien välille, jotka voivat auttaa heitä onnistumaan pyrkimyksissään.

Over To The Youth -verkkosivustolta:

"Jos olet 16-30-vuotias, voit hakea mukaan nuorisotiimiimme. Over to the Youthin jäsenenä sinulla on mahdollisuus työskennellä muiden ihmisten kanssa, joilla on yhteinen tavoite, ja saada ystäviä samanhenkisten ihmisten kanssa eri puolilta maailmaa. Sinulla tai tiimilläsi on mahdollisuus julkaista videoita ja artikkeleita osoitteessa overtotheyouth.com. Sinua kannustetaan myös käynnistämään uusia aloitteita, kun se on tarpeen tai hyödyllistä tehtäväsi kannalta, ja OTTY tukee tällaisia pyrkimyksiä, jos neuvosto hyväksyy ne."

Pablo Lawrie

Pyydän, että ohjaatte nuoria, jotka pyrkivät parempaan maailmaan, tutustumaan ja mahdollisesti join Over To The Youth.

Tässä on Pablo Lawrien kirjoittama Over To The Youth -lehden uusi artikkeli. Pablo on yliopisto-opiskelija Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja hän on maailmankuulun lääketieteen tutkijan ja Maailman terveysneuvoston perustajan tohtori Tess Lawrien poika. Artikkeli on otsikoitu: Covid-19:n varhainen hoito ja ehkäisy.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi