Tohtori Mark Trozzi

Tilaisuus, jossa nuoret eri puolilta maailmaa voivat kokoontua yhteen ja auttaa tekemään maailmasta paremman paikan.

Nuorisologolle

Nuorille on 16-30-vuotiaiden kansainvälinen yhteistyöryhmä. Se on foorumi nuorille visionääreille, jotka pyrkivät tekemään maailmasta paremman paikan. Over to the Youth tarjoaa yhteyksiä nuorten ja opettajien välille, jotka voivat auttaa heitä onnistumaan pyrkimyksissään.

Over To The Youth -verkkosivustolta:

"Jos olet 16-30-vuotias, voit hakea mukaan nuorisotiimiimme. Over to the Youthin jäsenenä sinulla on mahdollisuus työskennellä muiden ihmisten kanssa, joilla on yhteinen tavoite, ja saada ystäviä samanhenkisten ihmisten kanssa eri puolilta maailmaa. Sinulla tai tiimilläsi on mahdollisuus julkaista videoita ja artikkeleita osoitteessa overtotheyouth.com. Sinua kannustetaan myös käynnistämään uusia aloitteita, kun se on tarpeen tai hyödyllistä tehtäväsi kannalta, ja OTTY tukee tällaisia pyrkimyksiä, jos neuvosto hyväksyy ne."

Pablo Lawrie

Pyydän, että ohjaatte nuoria, jotka pyrkivät parempaan maailmaan, tutustumaan ja mahdollisesti join Over To The Youth.

Tässä on Pablo Lawrien kirjoittama Over To The Youth -lehden uusi artikkeli. Pablo on yliopisto-opiskelija Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja hän on maailmankuulun lääketieteen tutkijan ja Maailman terveysneuvoston perustajan tohtori Tess Lawrien poika. Artikkeli on otsikoitu: Covid-19:n varhainen hoito ja ehkäisy.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi