Bright Light News haastattelee tohtori Robert Malonea

"On aika taistella, tai lapsenne joutuvat elämään loppuelämänsä teknofasismissa." - Dr. Robert Malone MD

Kiitos Kirkas Light Uutiset siitä, että matkustitte rekkakuskien Freedom Convoy USA:n matkalle, olitte siellä yhteydessä tohtori Robert Maloneen ja jaoitte tämän erinomaisen haastattelun kanssamme. Tässä 18 minuutissa on paljon selkeää ja täsmällistä tietoa.

Tohtori Robert Malone ja Bright Light News: "WEF:n soluttautuminen hallituksiin ympäri maailmaa ja heidän pahat suunnitelmansa; sekä neuvoja selviytymiseen ja niiden pysäyttämiseen.

Lisätietoja

Tohtori Robert Malone MD, MS on itse asiassa mRNA- ja DNA-"rokotusteknologian" keksijä. Hänen omistautunut vastustuksensa sitä vastaan, miten tätä hänen keksimäänsä teknologiaa käytetään ja pakotetaan ihmiskunnalle, kertoo paljon tämän agendan tuhoisuudesta.

Tohtori Malone jakaa tieteellisiä näkemyksiä vasta-ainevälitteisestä valinnasta (ks. yksi ja kaksi) ja miten "rokotteet" edistävät koronavirusten evoluutiota (ks. yksi ja kaksi). Hän vastustaa tehosterokotuksia ja vastustaa injektioiden pakollista antamista. erityisesti lapsilla.

Väitteet näiden injektioiden tuomista eduista, kuten ohimenevästä suojasta vakavaa tautia tai kuolemaa vastaan, ovat "vanhaa tietoa", joka on peräisin aikaisemmista viruskannoista, jotka muistuttavat enemmän alkuperäistä Fauci/Wuhanin virusta. Näihin injektioihin liittyy monia riskejä ja vaaroja, mutta niistä ei ole mitään hyötyä omicronia vastaan, Itse asiassa tiedot viittaavat siihen, että ne lisäävät sairauksien ja kuoleman riskiä..

Tohtori Malone keskustelee "Rokotteen" aiheuttama Hankittu Immuniteettioireyhtymä ( VI-AIDS) injektioiden jälkeisten latenttien DNA-virusinfektioiden (Epstein Barr, tarttuva mononukleoosi, vyöruusu, herpes ja sytomegalovirus) ja uusien, toistuvien ja nopeutuneiden syöpien lukuisuuden taustalla. Hän käsittelee myös joitakin muita pakotettujen injektioiden haittavaikutuksia, kuten sydänlihastulehdusta ja injektioiden aiheuttaman veren hyytymisen monia ilmenemismuotoja: aivohalvauksia, sydänkohtauksia, syviä laskimotukoksia (DVT) ja keuhkoembolioita (tappavia verihyytymiä keuhkoissa).

Tohtori Malone kertoo, miksi ihmiskunnalle annetaan näitä vaarallisia injektioita, ja hän kertoo näkemyksensä WEF:stä ja heidän toimijat monissa maissa mukaan lukien Ison-Britannian Jacinda Ardern, Kanadan Justin Trudeau, Ranskan Emmanual Macron, Saksan Angela Merkel, Yhdysvaltain kuvernöörit Gavin Newsom ja Jay Inslee sekä monet muut. He eivät ole uskollisia maalleen tai sen perustuslaille vaan pikemminkin tälle uudelle WEF:n yksikkö Klaus Schwabin johdollaja sen julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuussuunnitelma (fasismi).  

Tohtori Malone viittasi äskettäiseen Ernst Wolffin artikkeli "Uncovering the Corona Narrative" sekä Malonen johdanto. joka tutkii "valheiden kerroksia päällekkäin, jotka näyttävät vaativan hämmästyttävän koordinoitua ja maailmanlaajuisesti kattavaa tiedon hallintaa ja muokkaamista propagandan ja sensuurin muodossa mittakaavassa, jota ei aiemmin voitu kuvitella".

"Terveydenhuolto" on vain väline tai tekosyy, jolla helpotetaan tätä hyväksikäyttöä ja meidän kaikkien hallitsemista koskevaa agendaa.

Mitä tulee fiat-valuuttajärjestelmän lähestyvään romahdukseen, tohtori Malone kuvailee, miten rahoitusmeklarit, jotka ovat orjuuttaneet meitä taloudellisesti ainakin 1900-luvun alusta lähtien, aikovat käyttää nykyistä kriisiä hyväkseen saadakseen käyttöönsä digitaalisen henkilöllisyyden ja digitaalisen pankkitoiminnan, joka tuo heidät takaisin huipulle ja orjuuttaa ihmiskunnan vielä enemmän kuin ennen.

Ukrainan osalta Malone huomauttaa, että Venäjän presidentti Putin on myös WEF:n harjoittelija. Vaikka Putin tietää ja ymmärtää WEF:n asialistan, hän torjuu sen ja vastustaa sitä. Hän pyrkii ottamaan suur-Venäjän pois WEF:n järjestelmästä.

Kysyttäessä, miten voimme pysäyttää tämän WEF:n painajaisen, Malone neuvoo, että meidän on "paljastettava" nämä WEF:n toimijat ja saatava heidät pois hallituksistamme ja valta-asemistamme. Hän viittaa taulukkoon, jossa yksilöidään monia järjestelmiimme upotettuja WEF:n vihollisagentteja. Voitte Löydät nämä tiedot täältä sekä sisällä tämä artikkeli otsikon "Keitä ovat Davisin eliitti?" alla. "

Malone kannustaa meitä valmistautumaan lähestyvään "rajatapahtumaan" (eli "romahdukseen"); hän kehottaa meitä valmistautumaan selviytymään tulevista vaikeista ajoista.  

Lopuksi tohtori Malone neuvoo, että meidän on edistettävä "rehellisyyttä, ihmisarvoa ja yhteisöllisyyttä". Meidän on rakennettava yhteytemme uudelleen.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi