Tohtori Paul Alexanderin päivitys | Vartijat, tiede ja Antifa AK:n kanssa

Tohtori Paul Alexanderin henkilökohtainen päivitys

Tohtori Alexander on edelleen mukana ihmisoikeuksia edistävässä Freedom Convoy USA:ssa. Hänen henkeään uhataan, mutta hän pysyy uskollisena totuudelle, tieteelle ja ihmisten hyvinvoinnille. Tohtori Alexander puhuu usein julkisuudessa ja on edelleen hyvin tuottelias tieteellisissä kirjoituksissaan. Hän tarjoaa helpon pääsyn ajan tasalla olevaan kovidien tieteeseen, joka löytyy hänen substack-sivultaan: https://palexander.substack.com/

Tohtori Alexander hylkäsi hiljattain Pfizerin miljoonan dollarin ja 50 tuhannen dollarin kuukausittaisen sopimustarjouksen, joka olisi hiljentänyt hänet. Hän on kohdannut yhä useammin väkivaltaisia uhkauksia, mukaan lukien AK47:ää kantava antifa-murhaaja Marylandissa. Tohtori Alexander tarvitsee nyt aseistettuja turvamiehiä jatkaakseen hyvin julkista ja palkatonta palvelustaan ihmiskunnalle. Tästä syystä hän on kääntynyt minun ja muiden liittolaisteni puoleen covidien totuusliikkeessä ja pyytänyt apua rahoittaakseen itsensä ja perheensä suojelun. Voimme auttaa häntä taloudellisesti seuraavasti tilaamalla tai lahjoittamalla hänen substack-sivullaan tai osallistumalla hänen GIveSendGo-rahankeräyssivulleen.

Orwellin lukeminen 2022

Olemme myös huolissamme siitä, että harhaanjohtavia viranomaisia käytetään tohtori Alexanderin kaltaisia urheimpia ja eettisimpiä totuuden kertojia vastaan. Biden on määrännyt, että totuuden kertominen kaikesta, mikä liittyy covidiin, on kotimaan terrorismia.

Tohtori Paul Alexanderin tieteellinen päivitys.

Tohtori Alexander julkaisi hiljattain raporttinsa Yhdistyneen kuningaskunnan viimeisimmistä covid-tiedoista. Tohtori Alexanderin analyysin kohokohtia vuoden 2022 9. ja 10. viikolta ovat mm. seuraavat:

Kaikki tiedot tukevat jatkuvaa huutoamme lopettaa nämä pirun injektiot kokonaan.

90% ihmisistä, jotka tarvitsivat päivystyshoitoa tai kuolivat covidiin, olivat ihmisiä, jotka olivat saaneet kolminkertaisen pistoksen, kun he olivat saaneet kolmannen tai "tehosterokotuksen".

Enemmän laukauksia johtaa useampiin tapauksiin, sairaampiin potilaisiin ja useampiin kuolemantapauksiin.

Tiedot paljastavat myös, että lievän omicron-muunnoksen tartuntaluvut laskevat paitsi luonnollisilla, ruiskuttamattomilla ihmisillä, myös ruiskutuksen uhreilla. Tässä on vahva teoria siitä, miksi näin on. Se liittyy siihen, että injektiot häiritsevät synnynnäistä immuunijärjestelmää, ja siihen, miten tämä injektioiden kielteinen vaikutus vähenee omicronin piikkiproteiinin evoluution ansiosta.   

Virus on kehittänyt piikkiproteiininsa vastauksena injektioihin. Näin ollen keinotekoisten injektioiden aiheuttamien vasta-aineiden sitoutumiskyky nykyisen omicron-variantin piikkiproteiiniin on pienempi. Tämä tarkoittaa, että keinotekoiset vasta-aineet menettävät yhden myrkyllisistä vaikutuksistaan, joka on sitoutuminen viruksen piikkiproteiineihin, jotta synnynnäinen immuunijärjestelmä ei voi ottaa niitä käyttöön. Tämä tarkoittaa, että kehittynyt omikronivariantti välttää keinotekoisia vasta-aineita, ja tämä antaa synnynnäisen immuunijärjestelmän tehdä jälleen työnsä ja tuhota omikronivariantin. Tohtori Alexander varoittaa erityisesti ottamasta uusia niin sanottuja "rokotteita", joita isot lääketehtaat saattavat seuraavaksi työntää omicron- tai muita esiin tulevia variantteja vastaan. Tällaiset injektiot häiritsisivät jälleen kerran synnynnäisen immuunijärjestelmän elintärkeää toimintaa.

Viikon 10 COVID-tiedot Yhdistyneestä kuningaskunnasta, 6. maaliskuuta asti, osoittavat jatkuvaa negatiivista tehoa, ja yli 18-vuotiailla infektiot ovat korkeammat; verrattuna viikkoon 9; avainasemassa on sisäisen immuunijärjestelmän voimakas rooli.

Tohtori Paul Alexander, PHD
Tohtori Paul Alexander, PhD

Näemme jälleen negatiivisen tehon ja alkuperäisen antigeenisen synnin (kutsun sitä "kuolemaan johtavaksi" antigeeniseksi synniksi) ja AMVE/ADE:n (vasta-ainevälitteinen viruksen tehostuminen) roolin.

Tärkein havainto: rokotetut henkilöt ja erityisesti kolmannen tehosterokotuksen saaneet henkilöt muodostavat noin 90% ER:stä ja kuolemantapauksista suhteessa rokottamattomiin henkilöihin. Rokottaminen ei ainoastaan aiheuta tartunnan saamista, vaan lisää vakavan lopputuloksen (sairaalahoito ja kuolema) riskiä.

Linkit tohtori Paul Alexanderin seuraamiseen ja tukemiseen:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: . Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi