Tohtori Mark Trozzi

Running Out Of People To Call 'White Supremacist ...
Justin Trudeau

Samalla kun olemme kärsineet covid-rikoksista ihmisyyttä vastaan, on noussut esiin joitakin erittäin synkkiä poliittisia hahmoja. He ovat uusia diktaattoreita, kansan vihollisia, ihmisoikeuksien ja vapauden vihollisia.

Rikos Minister Trudeau on tullut kuuluisa ympäri maailmaa ihmisoikeuksien loukkaajana.: hän on   dekadentti veronmaksajien rahoilla, ei ole kosketuksissa toisiinsa, teknisesti epäpätevä , ja korruptoitunut. Hän on ihmisoikeuksien ja korkeimpien lakien halveksunta.

On olemassa samanlaisia WEF:n lihanukkeja hallituksissa ympäri maailmaa, jotka myös toimivat tuhoamaan ja alistamaan niille osoitettuja maita.. Kanadassa seurataan, kuinka kirkon pappeja vangitaan, koska he hoitavat pyhiä tehtäviään. kuten kodittomien ruokkiminen ja palveleminen. Hurskaita ja eettisiä lääkäreitä ja tiedemiehiä vainotaan, koska he vastustavat eugeniikan, sterilisaation, taloudellisen ja poliittisen orjuuttamisen kaltaisia covidien rikoksia. Elämme biologisen apartheidin aikakautta. Ihmisiä syrjäytetään yhteiskunnasta ja heiltä evätään perusoikeudet, kuten oikeus tehdä työtä, kokoontua, liikkua vapaasti, näyttää kasvonsa, puhua mielipiteensä tai estää hallituksen edustajia ruiskuttamasta heidän lapsiinsa myrkyllisiä väärennettyjä aineita.  

Me näemme, kuinka viattomia ihmisiä johdetaan harhaan, sorretaan ja käytetään väärin, kun taas nykyaikaiset sortavat diktaattorit ottavat erityisesti kohteekseen kaikkein urheimmat heistä.

Samaan aikaan ihmisyyttä vastaan tehtyjen rikosten pahimmat johtajat näyttävät usein jatkavan rappiollista elämäänsä ja välttelevän pahojen tekojensa seurauksia. Kanadassa, huolimatta tuhansia rikosilmoituksia rikollisuutta vastaan Minister Trudeau, pitkä luettelo väärinkäytöksistä, ja hänen metaforinen ulostamisensa on Kanadan perusoikeuskirja Rioikeudet ja vapaudet; näemme hänet edelleen näennäisesti vapaana ja käyttämässä liittovaltion hallituksen valtaa. Hän elää rappiolla veronmaksajien selkänahalla, samalla kun talous syöksyy kierteeseen, ihmisiä myrkytetään väkisin ja elanto varastetaan.

Martin Luther King

Tämä on turhauttavaa. Meillä on luonnollinen halu elää oikeudenmukaisessa maailmassa. Kuten Martin Luther King opetti, rakastava yhteiskunta edellyttää oikeudenmukaisuutta.

"Valta ilman rakkautta on uhkarohkeaa ja väkivaltaista, ja rakkaus ilman valtaa on tunteellista ja aneemista. Valta on parhaimmillaan rakkautta, joka toteuttaa oikeudenmukaisuuden vaatimukset, ja oikeudenmukaisuus on parhaimmillaan valtaa, joka korjaa kaiken, mikä on rakkauden vastaista." - Martin Luther King Jr.

Pohdin juuri näitä asioita, jotka liittyvät historiamme suuriin oikeudenmukaisuuden tapahtumiin. Aikoja, jolloin pahimmat ja pahoinpitelevimmät yliherrat saatettiin oikeuden eteen. Oikeudenmukaisuuden ajatteleminen lämmittää sorrettua sydäntä. Oikeus on tie vapauteen. Oikeudenmukaisuus on parannuskeino kovidiaan.

Romanian kansan kansannousu ja vapautuminen Nicolae Ceausescusta vuonna 1989. tuo meille toivoa, samoin kuin Benito Mussolinin, Italian diktaattorin vuosina 1922-1943, kukistaminen.

Olen ajatellut kirjoittaa sinulle Mussolinista jo monta kuukautta. Kovidien rikosten vastustamisen aikataulu on kuitenkin ollut hyvin tiivis monella rintamalla, enkä ole koskaan löytänyt aikaa tämän työn loppuun saattamiseen.

Mussolini vallassa
Mussolinin loppu

Olin tänään hyvin iloinen huomatessani, että ystäväni Chanda Vikash GAIA:sta (Global Academy of Indigenous Activism Intiasta) on saanut inspiraatiota tästä aiheesta ja kirjoittanut erinomaisen artikkelin Mussolinista, joka puhuu meidän aikaamme, oikeudenmukaisuuden huutoihimme ja taisteluun Trudeaun kaltaisia nykyajan covid-agendan diktaattoreita vastaan.

Kiitos Chandalle tämän tiiviin ja oivaltavan historiallisen artikkelin laatimisesta ja sen jakamisesta kanssamme.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi