Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Covid-"rokotteen" tragedia Intiassa

Pakotettujen covidipistosten aiheuttamia kuolemia ja haittoja koskevat tilastot ovat järkyttäviä. Kuitenkin jokainen yksittäinen tragedia näissä tilastoissa on menetetty arvokas elämä, surun murtama perhe, rakkaan sydämessä oleva aukko.

Tässä isä kertoo tarinan tyttärensä kuolemasta pakotetun injektion ja laiminlyönnin seurauksena.

Karunya oli 20-vuotias, kun hänet tapettiin ruiskeella. Tämä terve ja älykäs nuorukainen kuoli kolme viikkoa ensimmäisen Astrazenica Covishield -injektion ottamisen jälkeen. Ystävämme Chanda tapasi surevan perheen Coimbatoressa - hänen äitinsä Suzini, isänsä Venugopalan Govindan ja nuorempi veli Kartik. Chanda ei ollut vain perheen älykäs ja eloisa elonmerkki, karnatiikkamusiikin laulaja, Veenan ja tablan soittaja, vaan myös kriittinen ajattelija. Viimeisin kirja, jonka hän oli lukenut, oli "1984", kuten hänen äitinsä näytti minulle alleviivaamiaan kohtia.

Tässä on Chanda Vikashin haastattelu, jonka on kirjoittanut GAIA isänsä kanssa Coimbatoressa tammikuussa aiemmin tänä vuonna.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi