Tohtori Paul Alexander | Kovidien "rokotteiden" vaara ja epäonnistuminen

Covid-"rokotteet" lisäävät tartuntamuunnoksia ja mahdollisesti tappavaa - tohtori Paul Alexander, PhD Bright Light Newsin kanssa.

Tohtori Paul Alexander, PhD

Kiitos Kirkas Light Uutiset tästä erinomaisesta uudesta haastattelusta, jonka on tehnyt covidin totuusikoni tohtori Paul Alexander PhD. Tohtori Alexander selittää covidien tieteen niin, että me kaikki voimme ymmärtää. Kuunnelkaa ja jakakaa hänen varoituksensa näiden injektioiden jatkamisen tuhoisista vaikutuksista.

Tohtori Alexander on tehnyt suuria uhrauksia tiedottaakseen ja suojellakseen meitä kaikkia. Tukekaa ja hyötykää hänen työstään hänen verkkosivustoja alipakkaustili.

Samalla kun Trudeaun verorahoitteinen propagandakoneisto hämmentää ja johtaa meitä harhaan, Bright Lite Uutiset tarjoaa kanadalaisille todellista tutkivaa journalismia. Tukekaa ja jakakaa heidän työtään.

Pfizer yritti ostaa tohtori Paul Alexanderin

Alexander hylkäsi hiljattain $1 miljoonan allekirjoitusbonuksen ja $50 000 kuukausipalkan Pfizerilta - käytännössä suukapulan - jatkaakseen johtavana toimijana vapauksiemme palauttamiseksi. Taisteltuaan Ottawan vapaussaattueen rinnalla Marylandin moottoritielle pysäköity amerikkalainen saattue on ottanut hänet syleilyynsä.

Tässä räjähdysherkässä haastattelussa saat tietää, miksi hän kieltäytyi Pfizerin naurettavasta palkasta, uusimmat tieteelliset tutkimustulokset Covid-19-rokotteista ja siitä, miten rokotteet lisäävät muunnelmia, mukaan lukien mahdollisesti tappava muunnelma, sekä siitä, miksi hän vaarantaa kaiken taistellessaan demokratian puolesta vapaamielisten kansalaisten puolesta.

Muita aiheita ovat:

  • Covid-19-rokotteet - jotka on kehitetty alkuperäistä Alfa-kantaa varten ja jotka ovat siksi hyödyttömiä Omicron-kantaa vastaan - eivät steriloi (eivät pysäytä replikaatiota) ja ovat aiheuttamassa tartuttavampia muunnoksia.
  • täysin "rokotetuista" tulee paljon enemmän tartunnan saaneita kuin "rokottamattomista" ja he levittävät Covid-19:tä "rokottamattomiin" hyvin nopeasti.
  • "näiden ei-steriloivien, ei-optimaalisten rokotteiden" käytön jatkaminen johtaa vain siihen, että syntyy "muunnos muunnoksen toisensa jälkeen [ja] enemmän tartuntakykyisiä muunnoksia", ja siihen voi sisältyä "tappavan, patogeenisen muunnoksen" syntyminen, joka "voi tuhota ihmiskunnan". Tämä on aiheena eräässä luennossani, jonka otsikkona on Synergistinen bioase 12. joulukuuta 2021 alkaen Brasilian maailmankongressissa, jota isännöi Medicos Pela Vida Covid-19.
  • Covid-19-rokotteet vahingoittavat todennäköisesti elimistön synnynnäistä immuunijärjestelmää (ensimmäinen puolustuslinja).

Käy tohtori Alexanderin verkkosivustolla ja suback (palexander.substack.com) erinomaisista huippuluokan Covid- ja rokotetiedoista sekä hänen tärkeän työnsä tukemisesta.

Auta tukemaan ja levittämään Bright Light Newsin työtä. https://www.brightlightnews.com/

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: . Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi