Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Yuval Noah Harari | "Hakkeroitavat eläimet"

"Ihmiset ovat nyt hakkeroitavissa olevia eläimiä" - Klaus Schwabin huippuneuvonantaja Yuval Noah Harari.

Tapaa tohtori Yuval Noah Harari. Et ehkä tunne häntä, mutta hän on tällä hetkellä erittäin vaikutusvaltainen sinun ja minun elämässäni. Hän puhuu rauhallisesti mutta sanoo hyvin epätavallisia asioita.

Hänen ajatuksensa ja suunnitelmansa perustuvat tietokoneen tekoälyn ja kehomme ja mielemme äärimmäiseen huipputekniikkaan; hänen puheensa on luonteeltaan hyvin akateemista, mutta hänen aikeissaan näen kuitenkin hyvin erityisiä hengellisiä ja mytologisia arkkityyppejä. Yuval Noah Hararin verkkosivusto (www.ynharari.com ei tällä hetkellä vastaa) kuvaa häntä israelilaiseksi julkiseksi intellektuelliksi, historioitsijaksi ja Jerusalemin heprealaisen yliopiston historian laitoksen professoriksi. Hän on uskovainen transhumanisti ja huippuneuvonantaja Klaus Schwab.

WEF ja WHO kehittivät kriisiallianssin

Klaus Schwab ja WEF ovat liittoutuneet ja yhdistetyt Tedros Adhanom Ghebreyesusin ja WHO:n kanssa.

Maailman terveysjärjestö (WHO) on COVID-19-pandemian lääketieteellisen puolen eturintamassa, ja Maailman talousfoorumi (WEF) on eturintamassa suunnittelemassa, miltä yhteiskuntamme näyttää COVID-19-pandemian jälkeisenä aikana. 

Jotkut saattavat sanoa, että WHO hallitsee "Covid-pandemiaa", kun taas WEF hyödyntää sitä Schwabin "Great Reset" -hankkeen toteuttamiseksi.

Schwab totesi: "Pandemia tarjoaa harvinaisen mutta kapean tilaisuuden pohtia, ideoida uudelleen ja asettaa maailmamme uudelleen".

Klaus Schwabilla ja WEF:llä on erityiset yhteydet ja voimakas vaikutusvalta hallituksiin eri puolilla maailmaa, erityisesti Kanadassa.

Klaus Schwabin huippuneuvonantajana toimivalla tohtori Yuval Noah Hararilla on siis paljon vaikutusvaltaa, joka vaikuttaa hallitusten politiikkaan kaikkialla maailmassa, myös Kanadassa. Hän on keskeinen älymies ohjaamassa sitä versiota tulevaisuudesta, jota usein "globaaliksi tai Davosin eliitiksi" kutsutut tahot parhaillaan levittävät ja tyrkyttävät meille.

Keitä ovat Davosin eliitti?

Davos perustettiin vuonna 1971 Genevessä (Sveitsi) "riippumattomaksi, puolueettomaksi ja etuihin sitoutumattomaksi" voittoa tavoittelemattomaksi järjestöksi. Sen perustaja on Klaus M. Schwab, Geneven yliopiston professori, joka kutsui aluksi 444 eurooppalaisten yritysten johtajaa Davosin kokouskeskuksessa järjestettyyn yritysjohtamista käsittelevään kokoukseen. Sittemmin Davos on ollut Maailman talousfoorumin Davos-Klostersissa Sveitsissä järjestämän vuosittaisen nelipäiväisen konferenssin epävirallinen nimi.

Täältä pääset tutustumaan luottamukselliseen luetteloon kaikista Davosissa vuonna 2020 järjestettävään Maailman talousfoorumiin osallistuvista henkilöistä. Vasemmalla olevasta painikkeesta voit ladata PDF-luetteloasiakirjan. Oikeanpuoleinen painike hakutietokantaan nimen, työn, tittelin tai maan perusteella.

Nyt päätapahtumaan:

Tohtori Yuval Noah Harari on selvästi globaalin "Davosin eliitin", WEF:n, WHO:n ja useimpien maailman hallitusten nykyisten haltijoiden vision ja strategian ytimessä. Kuulemalla ja näkemällä, mitä he ajattelevat, jokainen meistä saa tilaisuuden päättää täydellä suostumuksella, pidämmekö heidän tulevaisuudenkuvistaan ja -suunnitelmistaan vai luommeko jotakin hyvin erilaista, kuten  Tohtori Shivan visioesimerkiksi, että "me olemme todellisen herääminen henkiin".

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi

Klaus Schwab

Klaus Martin Schwab on saksalainen insinööri ja taloustieteilijä. Vuonna 1971 hän perusti Maailman talousfoorumi, jossa hän toimii tällä hetkellä toimitusjohtajana. WEF ja Klaus Schwab käynnistivät Great Reset -aloitteen kesäkuussa 2020. Suhteessa covid-19:een ja tähän "Suuri nollaus" Schwab totesi: "Pandemia tarjoaa harvinaisen mutta kapean tilaisuuden pohtia, ideoida uudelleen ja asettaa maailmamme uudelleen", totesi Schwab.