Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Vandana Shiva | Jakaantuneina meitä hallitaan. Yhdistäytyä voittaaksemme

Tohtori Vandana Shiva - 1%:n suunnitelma tehdä sinusta HÄVITTÄMÄTÖN jakamalla ja hallitsemalla (Divide & Rule)

Tohtori Vandana Shiva

Minulla oli siunattu saada keskustella Joseph Roberts, Common Ground. Joseph on hyvin lukenut ja puhuu hyvin. Pohdiskelee pakotettua nanoteknologiaa ja geenimuuntelupistoksia sekä muita elämän vääristymiä. Joseph siteerasi tohtori Vandana Shivaa, kun hän sanoi: "Me olemme todellisen herääminen".

Tämä vaikutti minusta varsin syvälliseltä, ja ensimmäistä kertaa tutustuin tohtori Vandana Shivaan ja aloin tutkia hänen työtään. Hänellä on tohtorin tutkinto kvanttifysiikasta, hän asuu kotimaassaan Intiassa ja on ympäristöterveyden maailmanlaajuinen johtaja. Lisätietoja tohtori Vandanasta saat klikkaamalla tästä.

Haluan jakaa kymmenen minuutin esityksen tohtori Shivalta. Hänen kulttuurivaikutuksensa, syvä tietämyksensä kvanttifysiikasta ja syvä kunnioitus luontoa kohtaan tuovat hänen viestinsä tiedon ja viisauden tuolle puolen.

Tohtori Shiva jakaa näkemyksiä olemassaolomme todellisesta yhteenkietoutuneesta luonteesta ja suurten teknologioiden nykyaikaisista vääristymistä; Bill Gaten paha käsi maataloudessaja rahan sääntelyn purkaminen, mikä on pahentanut taloudellista epäoikeudenmukaisuutta enemmän kuin koskaan ennen.

Mahatma Gandhi

Mielenkiintoisinta on, että tohtori Shiva hyödyntää Intian kahden viime vuosisadan historiaa ja korostaa brittiläisen siirtomaan "Jaa ja hallitse" -politiikkaa, jota nykypäivän identiteettipolitiikan tavoin käytetään jakamaan meitä, jotta meitä voidaan helposti hallita ja manipuloida. Tohtori Shivan viisaus vie meidät nyt samaan ratkaisuun, johon Mahatma Gandhi pääsi 1940-luvulla: "... dkieltäytyä yhteistyöstä epäoikeudenmukaisten lakien kanssa..”

Olemme yhteydessä toisiimme. Älkää antako uskontoon, rotuun, "rokotteen" statukseen, poliittiseen puolueeseen tai mihinkään muuhun, mikä häiritsee ykseyttä ja rakkautta välillämme. Nauttikaa!

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi

Tohtori Vandana Shiva

Tohtori Vandana Shiva, maailmankuulu ympäristöajattelija, aktivisti, feministi, tieteenfilosofi, kirjailija ja tiedepolitiikan puolestapuhuja, on Intian Navdanya Research Foundation for Science, Technology and Ecology -säätiön perustaja ja Navdanya Internationalin puheenjohtaja. Hän opiskeli fyysikoksi Punjabin yliopistossa ja väitteli tohtoriksi aiheesta "Hidden Variables and Non-locality in Quantum Theory" Länsi-Ontarion yliopistossa Kanadassa. Myöhemmin hän siirtyi tieteen, teknologian ja ympäristöpolitiikan monitieteiseen tutkimukseen, jota hän teki Intian tiedeinstituutissa ja Intian johtamisinstituutissa Bangaloressa, Intiassa. Vuonna 1982 hän perusti Research Foundation for Science, Technology and Ecology (RFSTE), riippumattoman tutkimuslaitoksen, joka käsittelee aikamme merkittävimpiä ekologisia ongelmia, ja kaksi vuotta myöhemmin Navdanya ("yhdeksän siementä") -liikkeen, joka puolustaa luonnon monimuotoisuutta ja pienviljelijöitä. Vuonna 2011 hän perusti Navdanya Internationalin Italiaan ja on puheenjohtaja kansainvälisessä elintarvikkeiden ja maatalouden tulevaisuutta käsittelevässä komissiossa, jonka hän perusti yhdessä Toscanan alueen silloisen presidentin kanssa. Hän on saanut useita palkintoja, muun muassa vuonna 1993 Right Livelihood Award -palkinnon, joka tunnetaan myös "vaihtoehtoisena Nobel-palkintona", ja AsiaWeek nimesi hänet vuonna 2001 Aasian viiden tärkeimmän ihmisen joukkoon. Hän on tuottelias kirjailija ja lukuisten kirjojen kirjoittaja, ja hän toimii International Forum on Globalization -järjestön johtokunnassa sekä World Future Councilin toimeenpanevan komitean jäsenenä.