Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Poistukaa WHO:sta. Tämä ei ole katsojaurheilua

Tarvittavat toimet

"Työtä on paljon, mutta työntekijöitä on vähän."

Online Covid-19 Workplace Preparedness | PretoriaMonet ihmiset tietävät, että covidien agenda on paha. He yrittävät olla ottamatta sitä vastaan, tekevät parhaansa nykyisestä tilanteestaan ja ovat hieman helpottuneita, kun heidän ihmisoikeuksiensa päällä seisova autoritaarinen saappaansa kevenee hieman.  

Kun joitain "covid-rajoituksia" lievennetään, he pääsevät ulos ja nauttivat hieman elämästä BC (ennen covidia). He saattavat jopa päästä kävelemään kadulla ilman kuonokopaa kasvoillaan tai mennä kauppaan todistamatta, että he ovat joutuneet vaarallisten ja tehottomien kokeellisten geneettisten injektioiden kohteeksi.More states lift mask mandates and Covid restrictions

Heidän kriittinen ajattelunsa on kunnossa. Nämä ihmiset tietävät, että Fauci, Gates, Tedros, Schwab, Trudeau, Freeland, Tam ja muut ovat pahoja. He tietävät, että nämä roistot ovat syvästi sitoutuneet ennalta harkittuun ja järjestettyyn meidän kaikkien myrkyttämiseen ja orjuuttamiseen. Olemme eläneet orjina jo kahden vuoden ajan valepandemian, väärien tilastojen ja harhaanjohtavien PCR-testeiden takia, jotka huipentuivat tappaviin pakkosyöttöihin. Kirottu WHO määräsi kaiken tämän.

Nämä fiksut ihmiset tietävät myös, että on olemassa todella hyviä ihmisiä, jotka uhraavat ja riskeeraavat kaiken henkilökohtaisen kertoakseen totuuden ja pysäyttääkseen tämän tyrannian. He vastustavat vihollisen miehittämiä hallituksia ja instituutioita. He taistelevat kaikin voimin ihmisoikeuksiemme palauttamisen puolesta, mukaan lukien oikeutemme elämään.  

Älykkäät ihmiset, jotka yrittävät olla ottamatta laukausta, ihailevat ja ovat kiitollisia urheille totuuden kertojille ja aktivisteille. He toivovat ja rukoilevat, että heidän mestarinsa voittavat, mutta juuri siinä piilee ongelma.

"Työtä on paljon, mutta työntekijöitä on vähän."

Kaikkialla tarvitsemme enemmän ihmisiä, jotka ovat hyvin aktiivisia tässä taistelussa elämämme puolesta.

Jokaisella, tajusittepa tai ette, on kaikki pelissä tässä sodassa. If rikollinen covidien yritys saa asialistansa valmiiksi, astumme hyvin pimeään aikaan. Kovidirikollisten suunnitelmiin kuuluu, että suurin osa meistä kuolee ja loput muunnetaan, mikrosirutetaan ja orjuutetaan. Tämän vuoksi valveutuneimmat tiedemiehet, lääkärit, lakimiehet, toimittajat, aktivistit ja muut taistelevat niin kiihkeästi. Tiedämme, että kaikki on vaakalaudalla. Kukaan meistä ei voi säilyttää mitään, ei myöskään perusihmisoikeuksiamme, jos emme käännä tätä tilannetta.

Pieni osa ihmisistä, jotka ymmärtävät pahan agendan, taistelee kuin henkemme riippuisi siitä (mikä on totta), mutta se ei riitä. Jokaisen elämä riippuu tästä. Jokainen tuleva elämä riippuu tästä.

Mitä tehdä? Mistä aloittaa? Mikä on nykyinen toiminta?

Trump says World Health Organization 'really blew it' on ...Pysäyttäkää Maailman terveysjärjestö!

Pahan tohtori Tedrosin hallitsemasta Maailman terveysjärjestöstä on tullut ase, jota käytetään meitä vastaan. WHO on tällä hetkellä hyvin aktiivinen ja loihtii lisää valtaa elämäänne ja kansakuntiamme. Tässä ovat Tohtori Rob Verkerkin näkemyksiä WHO:n "Pandemiaan varautumista koskevasta sopimuksesta". - suunnitelma lopettaa jokaisen ihmisen valta omaan kehoonsa. Miten pysäytämme WHO:n? Ensimmäinen suuri askel on poistua WHO:sta.

Meidän on vaadittava WHO:sta eroamista kaikilla tasoilla, jokaisen viranomaisen ja poliitikon kanssa käytävässä viestinnässä ja jokaisen vaalin ja keskustelun ytimessä. Tähän kuuluu kaiken tälle rikollisjärjestölle myönnettävän rahoituksen lopettaminen ja WHO:n poistaminen maistamme.

WHO:n johtaja Tedros ja muut ovat äärimmäisiä rikollisia. Oikeudenmukaisuuden vuoksi heidät pitäisi pidättää tai laillisesti ampua. Ensimmäinen ja puhtain keino heidän pysäyttämisekseen on se, että me nousemme kaikissa kansakunnissa ja vaadimme, että maamme käyttää itsemääräämisoikeuttaan ja eroaa WHO:sta. WHO:n roistot laativat papereita, joissa he väittävät, että emme voi tehdä niin, ja vaativat laajaa valtaa elämäämme ja maahamme, mutta meidän on kerrottava heille, että he voivat työntää maahan kaikki sopimukset, joiden he luulevat antavan heille valtaa kansakuntiimme ja elämäämme. Me julistamme itsemääräämisoikeutemme. Torjumme heidän väitteensä auktoriteetista.

Toiminta: Edistää tätä asiakirjaa

Tässä on keskeinen lyhyt asiakirja, jota on tutkittava ja edistettävä.. Tämä asiakirja ja sen sisältämät linkit antavat vankan käsityksen WHO:n nykyisistä toimista, joilla se pyrkii saamaan ihmiskunnan kuristusotteeseensa, eli niin sanotusta "pandemiaan varautumista koskevasta sopimuksesta". Jakakaa tätä asiakirjaa laajalti. Kirjoittakaa liittovaltion, maakuntien tai osavaltioiden hallitusten jäsenille ja valistakaa heitä pahasta WHO:sta. Vaatikaa WHO:n kiireellistä poistumista ja sen täydellistä lakkauttamista.

Tämä asiakirja on osa kiireellisiä ensimmäisiä askeleitamme pelastaaksemme itsemme ja pysäyttää WHO:n.

Haluatko oppia lisää?

Tässä on tohtori Rob Verkerkin näkemyksiä WHO:n "Pandemiaan varautumista koskevasta sopimuksesta", joka on suunnitelma lopettaa jokaisen ihmisen valta omasta kehostaan ja elämästään "terveyden" nimissä. https://drtrozzi.org/2022/03/09/the-who-pandemic-treaty-a-backdoor-to-global-governance/

Kuka on WHO:n johtaja Tedros?

Mikä on hänen menneisyytensä? Hän ei ole edes lääkäri. Miten hänestä tuli WHO:n johtaja?

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi