Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Asiantuntija tohtori Sucharit Bhakdi | Miksi injektiot eivät ole hyviä

Ei mitään hyötyä. Vakavia haittoja. Lapsettomuus. Kumulatiivinen vaara. Huippuvirologi ja immunologi tohtori Sucharit Bhakdi selittää tiiviisti ja selkeästi.

Pysäyttäkää injektiot ja pidättäkää tekijät.

Ei ole mitään hienovaraista siinä, miten tehottomia ja vaarallisia niin kutsutut "covid-19-rokotteet" ovat. Niiden edistämiseen liittyvä valehtelu ja rikollisuus on ehdotonta ja vakavaa. Näiden pakkoruiskujen hyötyjät ja tekijät olisi vangittava välittömästi, ja kaikki niiden hätätilanteessa tapahtuvaa käyttöä koskevat luvat on peruutettava välittömästi. Nämä ovat joitakin niistä oivalluksista, joita välitön virologi ja immunologi tohtori Sucharit Bhakti jakoi tässä tiiviissä suorasukaisessa esityksessä Maailman terveysneuvostolle 14. maaliskuuta 2022.

Tohtori Bhakti kuvailee, mitkä ovat tärkeimmät mekanismit, jotka aiheuttavat vahinkoa covid-injektioista. Hän varoittaa meitä niistä täysin selvästi ja välittämättä vihollisista, joita hän on hankkinut maailman pahimpien ihmisten joukosta: covid-19-rikosten tekijöistä ihmiskuntaa vastaan.

Tohtori Bhakdi kuvaa hedelmällisyydellemme aiheutuvia vaaroja ja hyvin todellista vaaraa siitä, että nämä injektiot saattavat vähentää ihmispopulaatiota. Imeväisten imetykseen liittyvät vaarat ja jälkeläistemme geneettisen muuntelun riski ennen kuin he ovat edes syntyneet, ovat hyvin todellisia.

Hän antaa myös patologeille neuvoja, joiden avulla he voivat havaita luotettavasti covid-injektion aiheuttaman piikkiproteiinin ja autoimmuunisairauksien prosessit sekä elävien potilaiden koepaloista että ruumiinavauksista. Tämä on erittäin tärkeää; ilman asianmukaista kudosvalmistusta näiden injektioiden välittömät haitat ja kuolemantapaukset jätetään huomiotta. Oikeus vaatii todisteita, ja tässä tapauksessa todisteet edellyttävät asianmukaisia mikroskooppisia värjäystekniikoita. Kuten tohtori Ryan Cole on sanonut: "Et voi löytää sitä, mitä et etsi."

Professori Sucharit Bhakdi on julkaissut yli kolmesataa artikkelia virologian, immunologian, bakteriologian ja parasitologian aloilla. Hän on saanut 11 tieteellistä palkintoa sekä Rheinland-Pfalzin ansiomerkin. Vuosina 1990-2012 professori Bhakdi oli Medical Microbiology and Immunology -lehden päätoimittaja.

Tämä on täynnä 30 minuutin esitys. Tohtori Bhakdi on niin älykäs ja rauhallinen ihminen, että häneltä vaaditaan vakava tilanne, jotta hän voi valita näin aggressiivisen kannan suurta lääketehtaita ja niiden kumppaneita vastaan puolustaakseen meitä kaikkia.

Kiitos ja siunaukset tohtori Sucharit Bhakdille.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi