Asiantuntija tohtori Sucharit Bhakdi | Miksi injektiot eivät ole hyviä

Ei mitään hyötyä. Vakavia haittoja. Lapsettomuus. Kumulatiivinen vaara. Huippuvirologi ja immunologi tohtori Sucharit Bhakdi selittää tiiviisti ja selkeästi.

Pysäyttäkää injektiot ja pidättäkää tekijät.

Ei ole mitään hienovaraista siinä, miten tehottomia ja vaarallisia niin kutsutut "covid-19-rokotteet" ovat. Niiden edistämiseen liittyvä valehtelu ja rikollisuus on ehdotonta ja vakavaa. Näiden pakkoruiskujen hyötyjät ja tekijät olisi vangittava välittömästi, ja kaikki niiden hätätilanteessa tapahtuvaa käyttöä koskevat luvat on peruutettava välittömästi. Nämä ovat joitakin niistä oivalluksista, joita välitön virologi ja immunologi tohtori Sucharit Bhakti jakoi tässä tiiviissä suorasukaisessa esityksessä Maailman terveysneuvostolle 14. maaliskuuta 2022.

Tohtori Bhakti kuvailee, mitkä ovat tärkeimmät mekanismit, jotka aiheuttavat vahinkoa covid-injektioista. Hän varoittaa meitä niistä täysin selvästi ja välittämättä vihollisista, joita hän on hankkinut maailman pahimpien ihmisten joukosta: covid-19-rikosten tekijöistä ihmiskuntaa vastaan.

Tohtori Bhakdi kuvaa hedelmällisyydellemme aiheutuvia vaaroja ja hyvin todellista vaaraa siitä, että nämä injektiot saattavat vähentää ihmispopulaatiota. Imeväisten imetykseen liittyvät vaarat ja jälkeläistemme geneettisen muuntelun riski ennen kuin he ovat edes syntyneet, ovat hyvin todellisia.

Hän antaa myös patologeille neuvoja, joiden avulla he voivat havaita luotettavasti covid-injektion aiheuttaman piikkiproteiinin ja autoimmuunisairauksien prosessit sekä elävien potilaiden koepaloista että ruumiinavauksista. Tämä on erittäin tärkeää; ilman asianmukaista kudosvalmistusta näiden injektioiden välittömät haitat ja kuolemantapaukset jätetään huomiotta. Oikeus vaatii todisteita, ja tässä tapauksessa todisteet edellyttävät asianmukaisia mikroskooppisia värjäystekniikoita. Kuten tohtori Ryan Cole on sanonut: "Et voi löytää sitä, mitä et etsi."

Professori Sucharit Bhakdi on julkaissut yli kolmesataa artikkelia virologian, immunologian, bakteriologian ja parasitologian aloilla. Hän on saanut 11 tieteellistä palkintoa sekä Rheinland-Pfalzin ansiomerkin. Vuosina 1990-2012 professori Bhakdi oli Medical Microbiology and Immunology -lehden päätoimittaja.

Tämä on täynnä 30 minuutin esitys. Tohtori Bhakdi on niin älykäs ja rauhallinen ihminen, että häneltä vaaditaan vakava tilanne, jotta hän voi valita näin aggressiivisen kannan suurta lääketehtaita ja niiden kumppaneita vastaan puolustaakseen meitä kaikkia.

Kiitos ja siunaukset tohtori Sucharit Bhakdille.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi