Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Zev Zelenko | Kuoleman tyrannit ja kauppiaat

Tohtori Zev Zelenko tyranneista, kuoleman kauppiaista ja ihmiskunnan vihollisista; keskustelussa ovat mukana Castro-Trudeau, Freeland, Gates ja Fauci. Näe selkeästi kokonaiskuva ja oivalluksia siitä, miten pääsemme eteenpäin.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi