Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Zelenko Bidenista, Faucista ja Gatesista

Tässä 6 minuutin pätkässä tohtori Zelenko kertoo ajatuksiaan presidentiksi valitusta Joe Bidenista, mukaan lukien siitä, kuka vetää hänen marionettinaruistaan. Hän jatkaa keskustelua tohtori Anthony Faucista ja Bill Gatesista. Tämä pätkä on peräisin koko 1 tunnin 40 minuutin haastattelu tohtori Zelenkon ja Jamie Glazov.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi