Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Zelenko | Helppo ymmärtää ja agenda vapaa älykkyysosasto

Yksityiskohtaiseen tutkimukseen ja tietämykseen perustuva kokonaisnäkemys.

Covid-19:n lanseerauksen jälkeen väärää tietoa ja sekaannusta on esiintynyt runsaasti. WEF:n ja WHO:n lihanuket täyttävät ilmaa valheilla ja propagandalla. Pienemmät kätyrit saastuttavat auktoriteettiasemat ja valvovat maailmanlaajuista "Simon sanoo" -leikkiä, joka pakottaa monet säälittävään tilaan, jossa he tottelevat hölynpölyä.

Tohtori Zelenko sen sijaan on rauhallinen, hyvin koulutettu, rehellinen, viisas ja jalo mies. Hän on henkisesti tietoinen ja vastuuntuntoinen. Hän on yksi covid-19:n eettisen ja tehokkaan hoidon perustajista. Hän ei ole lihanukke, ei valehtelija, ei propagandisti eikä rahan orja. Olen edelleen kiitollinen tohtori Zelenkon tutkimuksesta, oivalluksista ja rehellisestä kielestä.

Tietoja tohtori Zelenkosta, M.D.

Vladimir Zev Zelenko, lääketieteen tohtori.

Tohtori Zelenko valmistui cum laude -tutkinnosta kemian kandidaatiksi Hofstra-yliopistosta. Saatuaan akateemisen stipendin S.U.N.Y. Buffalon lääketieteelliseen tiedekuntaan hän suoritti tohtorin tutkinnon toukokuussa 2000. Tohtori Zelenko suoritti perhelääketieteen erikoistumisjaksonsa South Nassau Communities Hospitalissa Oceansidessa, New Yorkissa toukokuussa 2004. Siitä lähtien tohtori Zelenko on harjoittanut perhelääketiedettä New Yorkin Hudson Valleyssa. Potilaat ovat kuvailleet häntä tuhansien perheiden perheenjäseneksi, ja hän toimii vapaaehtoisten ambulanssijoukkojen lääketieteellisenä neuvonantajana Kiryas Joelissa, New Yorkissa. Maaliskuussa 2020 tohtori Zelenkon tiimi oli yksi ensimmäisistä koko maassa, joka onnistui hoitamaan tuhansia Covid-19-potilaita sairaalaa edeltävässä ympäristössä. Tohtori Zelenko kehitti nyt kuuluisan "Zelenko-protokollansa", joka on pelastanut lukemattomia ihmishenkiä maailmanlaajuisesti, kun hän taisteli uusiutuvaa ja metastaattista sarkoomaa vastaan, oli avosydänleikkauksessa ja aggressiivisessa kemoterapiassa. Hän on myös sinnikkäästi vastustanut tiedotusvälineiden hellittämättömiä herjauksia ja uhkailuja hänen henkilöllisyyttään vastaan. Tohtori Zelenko on tarkkaavainen ortodoksijuutalainen, naimisissa, hänellä on kahdeksan lasta, ja hän on kirjoittanut kaksi kirjaa nimeltä Metamorphosis ja Essence to Essence.

Tohtori Zelenkon tiedustelutiedot

1. Tohtori Zev Zelenko | Kuoleman tyrannit ja kauppiaat

Tohtori Zev Zelenko tyranneista, kuoleman kauppiaista ja ihmiskunnan vihollisista; keskustelussa ovat mukana Castro-Trudeau, Freeland, Gates ja Fauci. Näe selkeästi kokonaiskuva ja oivalluksia siitä, miten pääsemme eteenpäin.

2. Tohtori Zelenko Bidenista, Faucista ja Gatesista.

Tässä 6 minuutin pätkässä tohtori Zelenko kertoo ajatuksiaan presidentiksi valitusta Joe Bidenista, mukaan lukien siitä, kuka vetää hänen marionettinaruistaan. Hän jatkaa keskustelua tohtori Anthony Faucista ja Bill Gatesista. Tämä pätkä on peräisin koko 1 tunnin 40 minuutin haastattelu tohtori Zelenkon ja Jamie Glazov.

3. Tohtori Zev Zelenko paljastaa globalistisen transhumanistisen agendan.

Yllä oleva haastattelu kokonaisuudessaan: Zev Zelenko paljastaa globalistien transhumanistisen agendan. Haastattelun pituus on hieman alle 1 tunti 40 minuuttia.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi