5G-keskeinen WCH:n yleiskokous hakkeroitiin

Meidän on oltava tavoitteessa, jos saamme näin paljon kritiikkiä...

Maailman terveysneuvosto järjesti eilen julkisen foorumin, johon osallistui eri asiantuntijoita matkapuhelinsäteilystä, 5G:stä ja niiden vaikutuksista ihmisten ja ekologiseen terveyteen.

Annoimme hyvän johdannon tälle tapahtumalle vuonna Eilinen morning posti.

Kokouksen keskeytti hienostunut mutta kieroutunut tietokonehakkerointi. Se tapahtui tohtori Pri Banderin power point -esityksen alkupuolella. Hakkerin perverssit kuvat ja karmeat kohtaukset, joihin kuului myös eläimiin sekaantumista, valtasivat näytöt, ja kokous jouduttiin keskeyttämään, mutta se toipui lyhyesti ja osittain.   

Huolimatta kaikesta siitä, mitä olemme jakaneet, pohtineet, keskustelleet ja paljastaneet WCH:ssä, meitä ei ole koskaan aiemmin hakkeroitu tällä tavalla.

Kriitikkomme voivat olla tyytyväisiä kammottaviin ja perversseihin kuviin, mutta he näyttävät olevan hyvin tyytymättömiä avoimeen tieteelliseen ja akateemiseen foorumiin, jossa keskustellaan sähkömagneettisesta säteilystä, 5G:stä tai ruiskutettavasta nanoteknologiasta. Mitä salattavaa heillä on? Mitä he pelkäävät paljastuvan?

Vaikka tämän poikkeuksellisen WCH-kokouksen esityslista oli erittäin lyhyt, siitä käytiin jonkin verran keskustelua. Muutama mielenkiintoinen asia nousi esiin. Organisaatio 5G Virus Uutiset Turkista paljastui, että Bill Gates ja Microsoft ovat myös keskeisiä ja valvovia toimijoita maailmanlaajuisessa 5G:n käyttöönotossa. Miksi samat ihmiset, jotka rahoittivat "toimintakyvyn vahvistamisen" tutkimusta ja esittivät covid-agendan, virukset ja injektiot, ovat myös syvästi mukana 5G:n samanaikaisessa käyttöönotossa?  

Ennen kuin tohtori Bandera keskeytettiin, hän kertoi, että nykyiset sähkömagneettisten kenttien tasot maapallolla ovat 10 kertaa 18 potenssiin (eli 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000) kertaa korkeammat kuin luonnolliset tasot.

Älkäämme lannistuko siitä, että suuret teknologiayhtiöt hakkeroivat WCH 5G -tapahtumaa. Pikemminkin se innostaisi meitä tutkimaan lisää ja valaisemaan näitä aiheita: Sähkömagneettiset kentät, 5G ja paljastamaton nanoteknologia pakkoruiskuissa.

Jos et ole vilkaissut eilinen viesti Ole hyvä ja tee se. Se on hyvä portti EMF-säteilyyn ja 5G:hen.

Lisäämme WCH:n tietoturvaa verkkohyökkäyksiä vastaan ja siirretään eilisen tärkeiden luennoitsijoiden, kuten tri Pri Banderan ja Arthur Firstenbergin, aikataulua.

 

Klaus Schwabin johtava neuvonantaja Yuval Noah Harari kuvailee tässä, miten teknologia on nyt sellaista, että dystooppinen valvontavaltio on "nyt mahdollinen".

La Quinta Columna (Viides kolonna) on ryhmä, joka on tutkinut ja julkaissut laajalti nanoteknologiaa pakkoruiskuissa ja 5G:tä. Tässä on kaksiminuuttinen video, jossa he esittelevät yksinkertaisen kokeen, jossa käytetään älypuhelinta, jolla testataan nanoteknologian laitteiden radiosignaalien havaitseminen kaikissa meissä, joita on petetty ja pakotettu vääristeltyihin ja vaarallisiin injektioihin. Jos se on luotettava, se voi olla myös yksinkertainen väline, jonka avulla voidaan selvittää, mitkä ihmiset, jotka pakotettiin pistoksiin, olivat onnekkaita saadessaan lumelääkettä.

Lopuksi tässä on muutamia nopeita vinkkejä, joiden avulla voit alkaa vähentää altistumistasi vaaralliselle sähkömagneettiselle säteilylle:

 1. eivät koskaan osta tai käytä 5G-laitteita
 2. vältä "älykkäitä" laitteita, "älytelevisioita" ja muita niin sanottuja "älykkäitä" laitteita.
 3. aseta älypuhelimesi rajoittumaan 3G-verkkoihin.
 4. Pidä matkapuhelimesi lentokonetilassa mahdollisimman usein, varsinkin kun se on taskussasi. Matkapuhelin ei lähetä lainkaan säteilyä, kun se on lentokonetilassa.
 5. poistaa WiFi-yhteydet kodistasi siirtymällä langalliseen reititinjärjestelmään, jossa on Ethernet-kaapelit.
 6. Jos käytät WiFi-reititintä, sammuta se, kun se ei ole käytössä. Varsinkin kun nukut. Vaikka käyttäisit internetiä viisi tuntia päivässä, reititin voidaan irrottaa pistorasiasta tai kytkeä pois päältä loput 19 tuntia päivässä. 
 7. Vältä pitämästä matkapuhelinta päätäsi vasten puhuessasi; aseta se mieluummin alustalle ja käytä kaiutinta tai kuulokkeita.
 8. Pidä jonkin verran etäisyyttä lihasi ja laitteen välillä. Mikroaaltokännykän säteilyannos pienenee huomattavasti pienellä etäisyydellä. 
 9. Varo, että matkapuhelimet lähettävät voimakkainta säteilyä signaalia etsiessäsi, puhelun alkaessa ja ollessasi alueella, jossa signaali on heikko.
 10. Etsi tilaisuuksia oleskella luonnollisissa tiloissa matkapuhelinten säteilyn ulottumattomissa ja auta vähentämään matkapuhelinten, WiFi:n ja erityisesti 5G:n leviämistä maailmaamme, myös kotiin, kouluihin ja työpaikallesi.
 11. auttaa pysäyttämään 5G:n.
Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi