EMF ja 5G | Vakava uhka terveydellemme

5G:n turvallisuutta ei ole tutkittu

Ennen covidin lanseerausta tutkin tarkasti EMF:ää (matkapuhelinten mikroaaltosäteilyä) ja 5G:tä. Tutkittuani kuuden kuukauden aikana useita tunteja, minulla alkoi olla vankka käsitys aiheesta, ja tiesin, että se oli merkittävä terveysongelma. Otin yhteyttä liittovaltion ja maakuntien poliitikkoihin huolestuneena lääkärinä, joka neuvoi hallitusta merkittävästä uhasta ihmisten ja ekologiselle terveydelle. Minulle oli selvää, että matkapuhelinteollisuutta ei hillinnyt mikään todellinen turvallisuustutkimus, ja he olivat käyttäneet nolla dollaria 5G-teknologian biologisten vaikutusten tutkimiseen.

Mitä tapahtui, kun otin yhteyttä hallitukseen 5G:tä koskevista huolenaiheista?

On selvää näyttöä siitä, että sähkömagneettista säteilyä levitettiin ja levitetään edelleen holtittomasti. Matkapuhelinsäteily ja muut mikroaaltosäteilyn lähteet aiheuttavat syöpää, hedelmättömyyttä, neurologisia sairauksia, psykologisia häiriöitä ja paljon muuta. Ne ovat myös vakava uhka hunajamehiläisille, mikä tekee niistä vakavan uhan koko elintarvikehuollollemme.  

Syksyllä 2019 ystävällinen liittovaltion byrokraatti otti minuun yhteyttä vastauksena sähköpostiviesteihin, jotka olin lähettänyt Kanadan liittovaltion parlamentin jäsenelle. Hän sanoi lukeneensa aineistoni ja jakaneensa huoleni; hän oli huolissaan vaimonsa, lastensa ja tulevaisuutensa puolesta sähkömagneettisten kenttien ja vireillä olevan 5G:n käyttöönoton vuoksi. Olin aluksi helpottunut siitä, että joku liittovaltion hallituksessa jakoi näkemykseni ja huoleni. Kun kuitenkin kysyin häneltä, mitä hallitus tekisi asialle, hän sanoi, ettei mitään. Hän selitti, että matkapuhelinyhtiöillä on "enemmän valtaa kuin liittovaltion hallituksella", joten "hallitus ei voisi eikä tekisi asialle mitään". Hän suositteli, että jatkaisin kuitenkin tiedottamista ihmisille.

Sitten covid käynnistettiin. Covid-tieteestä, julkisesta koulutuksesta ja aktivismista tuli elämäni keskipiste siitä lähtien tähän päivään asti. Tärkeydestään huolimatta monet EMF:ää ja 5G:tä koskevat tiedostoni keräsivät pölyä viimeisten kahden vuoden aikana. Tarkoitukseni on ollut kirjoittaa aiheesta laajasti, mutta counter-covid-agendan aktivismi on pitänyt minut hyvin kiireisenä. Olen päättänyt tässä ja nyt puhua lyhyesti, mutta kerron joitakin olennaisia tieteellisiä tietoja ja huolenaiheita sekä jaan hyödyllisiä resursseja. Aihe on tärkeä, ja se on toinen vakava uhka terveydellemme ja tulevaisuudellemme.

Vuoden 2020 alussa, kun meidät kaikki aluksi vangittiin omiin koteihimme (AKA "lockdown") "käyrän tasoittamiseksi", tapahtui outo asia. Samaan aikaan kun useimmat meistä leimattiin "epäolennaisiksi" ja yrityksemme ja työpaikkamme keskeytettiin, 5G-teknologiaa asennettiin moniin kaupunkeihin ympäri maailmaa, myös Ottawaan. Poikani asui Ottawassa. Hän oli lukittuna asuntoonsa, mutta pystyi näkemään, kuinka 5G-teknologiaa asentavat työntekijät asensivat 5G-teknologiaa kaduilla ulkona.

Seuraavien kuukausien aikana ilmeni muitakin mielenkiintoisia seikkoja. Monissa paikoissa, joissa oli pahimmat "covid-epidemiat", oli myös paikkoja, joihin 5G oli juuri asennettu. Monet sairaimpia covidipotilaita hoitavat teho-osastot, kuten New Yorkissa, saivat laajoja lahjoituksia "älylaitteista", jotka yhdistivät kaiken 5G-säteilyn kautta. Nämä tehohoitoyksiköt tulvivat 5G-säteilyä.

Jo ennen 5G:tä sähkömagneettiset kentät olivat vakava, mutta piilossa oleva ihmisten ja ympäristön terveyskriisi. Tohtori Devra Davis piti tämän luennon Australiassa vuonna 2015 EMF-säteilystä ja terveysvaikutuksista. Jos voin suositella vain yhtä luentoa tai videota vakavan EMF-terveysongelman todellisuuden toteamiseksi, se on tämä. Tohtori Davisin valtuudet ovat poikkeukselliset; maailmassa on vaikea löytää pätevämpää tiedemiestä!

5G-taajuuksien aiheuttama lisääntynyt huoli

Ennen 5G:tä matkapuhelinten säteily on todellakin merkittävä sairauksien lähde ja vakava uhka maailmalle, mutta 5G:n myötä nämä huolenaiheet korostuvat entisestään. Seuraavassa on joitakin 5G:hen liittyviä kärjistyneitä huolenaiheita.

Ensinnäkin 5G:ssä käytetään korkeampia mikroaaltosäteilyn taajuuksia. Erityisesti yksi tavoitetaajuus, jota varten laitteet on tehty, on 60 GHz. Tällä taajuudella on erityisen huolestuttava vuorovaikutus olemassaolomme perustavanlaatuisimman molekyylin, hapen, kanssa. Useimmat mikroaaltotaajuudet läpäisevät molekyylisen hapen ilman suurta vuorovaikutusta. Mutta 60 GHz:n mikroaaltosäteily absorboituu lähes kokonaan molekyyliseen happeen.

Onko happimolekyyleillä, joita 60 GHz:n mikroaaltosäteily herättää ja värähtelee, vaikeuksia sitoutua veremme hemoglobiiniin? Voisiko tämä selittää Brooklynin tehohoitolääkäri, joka julisti alkuvuodesta 2020, tettä WHO:n pöytäkirjat covidin hoitamiseksi eivät toimineet.? Ihmiset kuolivat noihin protokolliin, ja tauti näytti hänen mielestään käyttäytyvän enemmänkin kuin korkeussairaus?

Se on ainakin järkevä kysymys. Happimolekyylien ravisteleminen 60 GHz:n mikroaalloilla häiritsee suurella todennäköisyydellä näiden molekyylien siistiä ja tarkkaa vuorovaikutusta punasolujen hemoglobiinimolekyylien hapen sitoutumiskohtien kanssa.  

Toiseksi 5G käyttää suunnattua säteensiirtotekniikkaa. Muissa matkapuhelintekniikoissa, kuten 4G:ssä, sähkömagneettisen säteilyn kenttä on tasaisesti jakautunut, ja käyttäjä ja hänen matkapuhelimensa ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa. 5G:ssä lähetystornit kohdistuvat kuitenkin käyttäjään. Mikroaaltosäde on keskitetty ja suunnattu käyttäjään. Tämä johtaa paljon suurempaan säteilyannokseen.

Kolmannen 5G-säteilyn tehollinen etäisyys on lyhyempi, ja puut estävät sen helposti. Tämän vuoksi puita tuhotaan tarkoituksellisesti laajalti kaupungeissa ja lähiöissä, joissa 5G:tä otetaan käyttöön. Tästä syystä näitä säteilytorneja on myös niin paljon ja ne on sijoitettu niin lähelle toisiaan. Kun 5G-matkapuhelinta käyttävä henkilö kävelee kadulla, tornit vuorotellen kohdistavat säteilysäteen häneen ja helpottavat hänen puheluaan.

5G-teknologiaan liittyy muitakin huolenaiheita, kuten se, että näitä taajuuksia on aiemmin käytetty ainoastaan aseteknologiassa.

Aivan viime vuosina, Tohtori Arthur Firstenbergon ollut maailmanlaajuinen johtaja, joka on hälyttänyt sähkömagneettisista kentistä ja erityisesti 5G-säteilystä. Firstenberg valmistui Phi Beta Kappa -tutkinnon suorittaneesta Cornellin yliopistosta matematiikassa ja opiskeli sitten Kalifornian yliopiston Irvinen lääketieteellisessä tiedekunnassa vuosina 1978-1982. Hän on kirjoittanut seuraavat teokset Näkymätön sateenkaari: Life.

Maailman terveysneuvoston yleiskokouksen tämänpäiväisessä kokouksessa keskitytään 5G:hen ja sen vaikutuksiin terveyteemme. Puhujina ovat muun muassa Arthur Firstenberg, tohtori Pri Bandara ja koalitiokumppani, 5G Virus Platform. Mukana on myös musiikkivieras, Markus Stockhausen.

Liity seuraamme klo 15.00 EDT (Toronto), 19.00 GMT (Iso-Britannia) mennessä. klikkaamalla tästä.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi