Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Sucharit Bhakdi | Intensiivinen uusi materiaali

Niin kutsutulla "rokotteella" ei ole "minkäänlaista hyötyä... mutta sillä on kyky tappaa sinut yli miljoona polkua...". Tämä näyttää harkitulta."

Tämä näyttää harkitulta

Tohtori Bhakti selittää uudessa tiiviissä videossaan, että niin sanotut "rokotteet" ovat "aineita, joista ei ole mitään hyötyä... mutta joilla on kyky yli miljoona polkua tappaa sinut... Tämä näyttää ennalta suunnitellulta."

Tohtori Sucharit Bhakti on Live WCH:n yleiskokouksessa

Sinä olet kutsuttu liittymään Dr Bhakti live tänään, Ma14. maaliskuuta klo 14.00 EST (Toronto), kanssamme Maailman terveysneuvoston yleiskokouksessa.

Laajat ja ilmaiset resurssit Maailman terveysneuvoston sivuilla.

Hyödynnä Maailman terveysneuvoston laajoja ilmaisten resurssien kokoelmia: asianmukainen turvallinen ja tehokas hoito covid; ohjeet selviytymiseen ja toipumiseen pakkopistoksista ja pakotetuista injektioista (Resurssit 1, Resurssit 2); immuunijärjestelmän terveyden optimointi; piikkiproteiinien irtoamisen ymmärtäminenpunaiset hälytykset; tärkeitä välineitä, jotka auttavat meitä palauttamaan ihmisoikeudet ja vapauden.; ja paljon muuta.

Harkitse Maailman terveysneuvoston tukeminen

Todisteiden lisäksi

Tässä kymmenminuuttisessa esityksessä tohtori Bhakti menee rikoksen todisteita pidemmälle ja auttaa johtamaan tarvittavaa laillista metsästystä ja syytteeseenpanoa globaaleja saalistajia vastaan, jotka johtavat nisäkäsrikoksia.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi