Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Sucharit Bhakdi | Intensiivinen uusi materiaali

Niin kutsutulla "rokotteella" ei ole "minkäänlaista hyötyä... mutta sillä on kyky tappaa sinut yli miljoona polkua...". Tämä näyttää harkitulta."

Tämä näyttää harkitulta

Tohtori Bhakdi selittää uudessa tiiviissä videossaan, että niin sanotut "rokotteet" ovat "aineita, joista ei ole mitään hyötyä... mutta joilla on kyky yli miljoona polkua tappaa sinut... Tämä näyttää ennalta suunnitellulta."

Tohtori Sucharit Bhakdi on live WCH:n yleiskokouksessa

Sinä olet kutsuttiin liittymään tohtori Bhakdi live tänään, Ma14. maaliskuuta klo 14.00 EST (Toronto), kanssamme Maailman terveysneuvoston yleiskokouksessa.

Laajat ja ilmaiset resurssit Maailman terveysneuvoston sivuilla.

Hyödynnä Maailman terveysneuvoston laajoja ilmaisten resurssien kokoelmia: asianmukainen turvallinen ja tehokas hoito covid; ohjeet selviytymiseen ja toipumiseen pakkopistoksista ja pakotetuista injektioista (Resurssit 1, Resurssit 2); immuunijärjestelmän terveyden optimointi; piikkiproteiinien irtoamisen ymmärtäminenpunaiset hälytykset; tärkeitä välineitä, jotka auttavat meitä palauttamaan ihmisoikeudet ja vapauden.; ja paljon muuta.

Harkitse Maailman terveysneuvoston tukeminen

Todisteiden lisäksi

Tässä kymmenminuuttisessa esityksessä tohtori Bhakdi menee rikoksen todisteita pidemmälle ja auttaa johtamaan tarvittavaa laillista metsästystä ja syytteeseenpanoa globaaleja saalistajia vastaan, jotka johtavat nisäkäsrikoksia.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi